TBM çok düşük

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Ya lütfen yardım edin artık TBM dün 48 bugün 22 kuruş neden böyle? Eski hesabımda 60-70-80 di bir öneri söyleyin artık. İllaha bir sebebi olmalı bu TBM'in.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Maalesef Türkiye'de TBM'ler düşük. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Reklamverenler o şekilde ayarlıyor. Google AdSense reklam alanlarınıza size geliri daha çok olacak reklamları ziyaretçilerinize gösterir. Bu konuda şu checklisti okumanızı ve gerekirse ilgili adımları gerçekleştirmenizi öneririm: Kazancınızın azalmasıyla ilgili sorunları giderme - AdSense Yardım

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba,

Maalesef Türkiye'de TBM'ler düşük. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Reklamverenler o şekilde ayarlıyor. Google AdSense reklam alanlarınıza size geliri daha çok olacak reklamları ziyaretçilerinize gösterir. Bu konuda şu checklisti okumanızı ve gerekirse ilgili adımları gerçekleştirmenizi öneririm: Kazancınızın azalmasıyla ilgili sorunları giderme - AdSense Yardım
Hocam acaba SDN WEBTEKNO gibi siteler bu tür sorunlar yaşıyor mu

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Hocam acaba SDN WEBTEKNO gibi siteler bu tür sorunlar yaşıyor mu
Bunu bilmek zor :) Ama Adsense için Türkiye TBMleri düşük. Muhakkak yaşıyorlardır. Ama onlar ek olarak kendi reklam anlaşmaları da imzalayabildiklerinden reklamverenlerle çok sorun olmuyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
  • Beğen