Tbm son günlerde aşırı düşük 0.01'lerde

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mr.Nobody

Moderatör
Moderatör
1 Eki 2019
105
45
28
www.oyundroidim.blogspot.com
İnanılır gibi degil arkadaşlar neden düstü bu kadar anlayamıyorum normalde en kotu 0.20 civarlariyli en iyi 0.90 larda ama son 5 gundur 0.00 ile 0.04 arasinda sadece oynuyor normalde boyle degildi sorun ne acaba baska sorun yasayan var mi boyle

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Arkadaşlar Merhaba,

Bu makaleyi incelemenizi öneriyorum. Adsense Raporlar sekmesinden, Reklam ağlarınızı kontrol edin, çok düşük teklifler verenleri engelleyin. En başarılı reklam boyutlarını ve reklam yerleşiminizi ve reklam yerleşimi politikalarını gözden geçirin.

Bu püf noktalarını (taşlar yerine otursun) dağınık bir puzzle gibi düşündüğünüzde ve biraz emek verip puzzle ı tamamladığınızda, tek tıklamanın 100TL bile olduğu anları yakalayabilirsiniz.

Süpermarket açmışsanız, reklam tabelanız caddede herkesin göreceği yerde olsun :) Bu durum EG (Aktif görünürlük) değerinide arttıracaktır.

İyi dileklerimle

Mr.Nobody

Moderatör
Moderatör
1 Eki 2019
105
45
28
www.oyundroidim.blogspot.com
Arkadaşlar Merhaba,

Bu makaleyi incelemenizi öneriyorum. Adsense Raporlar sekmesinden, Reklam ağlarınızı kontrol edin, çok düşük teklifler verenleri engelleyin. En başarılı reklam boyutlarını ve reklam yerleşiminizi ve reklam yerleşimi politikalarını gözden geçirin.

Bu püf noktalarını (taşlar yerine otursun) dağınık bir puzzle gibi düşündüğünüzde ve biraz emek verip puzzle ı tamamladığınızda, tek tıklamanın 100TL bile olduğu anları yakalayabilirsiniz.

Süpermarket açmışsanız, reklam tabelanız caddede herkesin göreceği yerde olsun :) Bu durum EG (Aktif görünürlük) değerinide arttıracaktır.

İyi dileklerimle
Bin yıl telif bilmem ne bi telif yedim ama o gonderileri kaldirdim hemen acaba ondan olabilir mi reklam boyutudur yerlesimidir hepsini titizlikle yapmisim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
çok fazla tıklama var ama kazanç düşük diyenler öncelikle Tr gelirleri'nin düşük olduğunu unutmamalı ama yapılabilecek şeyler her zaman var bunlardan biri reklam dengesini bir süre test edin farklı seviyeler deneyin sitenizin sektörüne göre en iyi aralığı bulursunuz böylelikle tıklama ve bgbm boşa gitmemiş olur. Tr tarafında çoğu ziyaretçi size kazanç sağlamıyor ama doğru hamleler yapılırsa gösterim ve tıklamalar ile güzel gelir oluşabilir. Ama şunu demek şart bence bunu size söylemiyorum genel aslında web site açtığınızda para kazanmak 4. 7. sıralarda olmalı öncelik eğlenmeniz kendiniz reklam aldığınızda gelirleriniz çok daha büyük olur ama bunun için uzun vadeli kaliteli işler önemli. buraya yazmış oldum dediğim gibi direk size değil bu söylediklerim.