TEKRAR ADSENSE AÇMA

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ayhsn

Üye
Üye
11 Mar 2020
75
12
8
BAN YEMİŞ BİRİ İÇİN YAZILMAKTADIR.
GEÇERSİZ TIKLAMA YÜZÜNDEN BAN YEDİM. AYNI EVDE İNTERNET AYNI OLMASINA RAĞMEN, FARKLI BİLGİSAYARDAN ADSENSE BAŞVURSUSU YAPACAĞIM. BAŞVURU SAHİBİ FARKLI ADRESTE VE ADSENSE İLE İLGİSİ OLMAMIŞ BİRİSİ. FAKAT ACACAĞIM FORM SİTESİ BENİM ADIMA VE BAN YİYEN ADRESTEN YAPILACAK. ADSENSE BASKASININ ADINA OLSA DA FORM OLUŞUMU BAN YİYEN ADRESTEN OLDUĞU İÇİN REKLAM ONAYLATMASI OLUR MU ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
BAN YEMİŞ BİRİ İÇİN YAZILMAKTADIR.
GEÇERSİZ TIKLAMA YÜZÜNDEN BAN YEDİM. AYNI EVDE İNTERNET AYNI OLMASINA RAĞMEN, FARKLI BİLGİSAYARDAN ADSENSE BAŞVURSUSU YAPACAĞIM. BAŞVURU SAHİBİ FARKLI ADRESTE VE ADSENSE İLE İLGİSİ OLMAMIŞ BİRİSİ. FAKAT ACACAĞIM FORM SİTESİ BENİM ADIMA VE BAN YİYEN ADRESTEN YAPILACAK. ADSENSE BASKASININ ADINA OLSA DA FORM OLUŞUMU BAN YİYEN ADRESTEN OLDUĞU İÇİN REKLAM ONAYLATMASI OLUR MU ?
Selam,

IP adresi sabit ise evet sorun olur. Ban yiyen adres derken (adsense hesabı mı) neyi kastettiğinizi anlamadım. Hesap durdurma işlemi 2 türlüdür:

- Site bazlı
- Hesap bazlı

- Site bazlı olduğunda bahse konu URL adresini Adsense için kullanamazsınız ve aynı zamanda adsense hesabını da kullanamaz ve kendi adına bir daha adsense hesabı oluşturulmasına izin verilmez.
- Hesap bazlı olduğunda URL adresi farklı bir adsense başvurusu için (önceki tüm kodlar temizlenmek kaydıyla) kullanılabilir ancak kullanıcı kendi adına bir daha adsense hesabı oluşturamaz.

Bu arada açtığınız konularda taleplerinizi küçük harfle iletmenizi rica ederim.

İyi dileklerimle

ayhsn

Üye
Üye
11 Mar 2020
75
12
8
Selam,

IP adresi sabit ise evet sorun olur. Ban yiyen adres derken (adsense hesabı mı) neyi kastettiğinizi anlamadım. Hesap durdurma işlemi 2 türlüdür:

- Site bazlı
- Hesap bazlı

- Site bazlı olduğunda bahse konu URL adresini Adsense için kullanamazsınız ve aynı zamanda adsense hesabını da kullanamaz ve kendi adına bir daha adsense hesabı oluşturulmasına izin verilmez.
- Hesap bazlı olduğunda URL adresi farklı bir adsense başvurusu için (önceki tüm kodlar temizlenmek kaydıyla) kullanılabilir ancak kullanıcı kendi adına bir daha adsense hesabı oluşturamaz.

Bu arada açtığınız konularda taleplerinizi küçük harfle iletmenizi rica ederim.

İyi dileklerimle
söyle açıklayayım,
3 adet site sahibiydim.
geçersiz tıklama yüzünden sitelerimin tümünde reklam gösterimi kaldırılıp, adsense hesabım fesedildi.
sorum şu,
adsenseyi başka bir yerden, google hiç işi olmamış biri üzerine açsam. " yeni bilgisayar, yeni ip, yeni tel no, yeni kişi"
yeni bir domain alıp, site bloğumu ban yiyen bilgisayar ve ip üzerinden kursam.
bu kurulu siteyi yeni açılan adsense de onay aldırabilir miyim.
sitenin tüm güncellemeleri ban yiyen ip " ev adresi" üzerinden yapılacak ama. ve adsense yönetimi yine ban alan ev adresinden yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: halil

ozgurrr41s

Üye
Üye
9 Mar 2021
2
0
1
@Yusuf ERGİŞİ bey ''- Site bazlı olduğunda bahse konu URL adresini Adsense için kullanamazsınız ve aynı zamanda adsense hesabını da kullanamaz ve kendi adına bir daha adsense hesabı oluşturulmasına izin verilmez.'' demişsiniz, ancak gelen mailde siteler gibi bir ibare yoktu, bu durumda domain temizmidir?