Telegram'dan web siteme hit çekersem sorun olurmu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

burakcnnar

Üye
Üye
6 Ocak 2022
5
2
3
telegramda ciddi seviyede kitlem mevcut web siteme yönlerdirir isem bi sorun cıkarırmı ? yada sorunsuz nasıl yönlendirebilirim ? tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Feneroin

Üye
Üye
10 Mar 2020
52
10
8
Strasbourg
netobur.com
Yonlendirme derken?
Telegram'da websiteme ait kanalim var mesela ve orada aynen Facebook'ta yaptigim gibi onemli konulari link vererek paylasiyorum uzun zamandir. Bi sorun olmaz. Sonucta zorlamiyorsun kimseyi. Netobur

Son düzenleme:

burakcnnar

Üye
Üye
6 Ocak 2022
5
2
3
Yonlendirme derken?
Telegram'da websiteme ait kanalim var mesela ve orada aynen Facebook'ta yaptigim gibi onemli konulari link vererek paylasiyorum uzun zamandir. Bi sorun olmaz. Sonucta zorlamiyorsun kimseyi
aynen öyle link verip direk yönlendirme yapmak istiyorum.Fakat yönlendirdiğin hit sayısı organik hit sayısını geçer ise adsense direk kapatıyormus diye bissürü konu mevcut forumlarda vs

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit
Merhaba @burakcnnar ,
Adsense, son yıllarındaki güncellemelerinde organik trafiğe verdiği önemi artırmıştır, bu sebeple trafik kaynaklarınızın ilk sırasında organik trafik istenmektedir. Diğer trafik kaynaklarınızın yüzdelik oranla ilk sırada bulunması her zaman Adsense'nin sizin hesabınıza yaptırımda bulunacağı anlamı taşımaz ancak, bu durum hesabınız için sağlıklı bir durum değildir ve hesabınız için yaptırım riski oluşturabilir.

İyi günler dilerim.