Teşvik Edilmiş Trafik - AdMob

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alperen98

Üye
Üye
6 Ocak 2022
10
0
1
Hakan Bey, durumunuz için gerçekten de çok üzgünüm. Peki bu eksi bakiye için size bir bilgilendirme yapıldı mı? Bu konuya ilişkin bir mail aldınız mı? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. Google eksi bakiyeyi sizden geri talep etti mi?
Bu konu ile ilgili herhangi bir e-posta almadım. Az önce kapanan hesabımın Adsense profiline giriş yaptım ve 5 gün önce 192 lira daha kesinti yaptığını gördüm. Ben zaten 45 gün önce reklam kodlarını kaldırdım ve zorunlu güncelleme ile kullanıcılara sundum. Hiçbir reklam kodu olmadan 1 ay içerisinde nasıl tekrar kesinti yapıyor bunu da anlamadım.
Halen bakiyenizi -8.000 olarak mı görüyorsunuz peki?

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Peki, bunu sizden geri isterseler öder misiniz? Yoksa farklı bir yol mu izlersini? Benden talep ederler ise ben ödemeyi düşünüyorum. Sizce bu eksi bakiyeye yönelik nasıl bir yaptırım uygular Google?
Benim kazandığım paraya ek olarak %30'a yakın fazladan kesinti yapmış. Bu nasıl bir mantıktır hala anlamış değilim. İsteyeceğini sanmıyorum. Eğer hesabım açılırsa kullanırım. Kazanç geldikçe otomatik ödenmiş olur.

Alperen98

Üye
Üye
6 Ocak 2022
10
0
1
Benim kazandığım paraya ek olarak %30'a yakın fazladan kesinti yapmış. Bu nasıl bir mantıktır hala anlamış değilim. İsteyeceğini sanmıyorum. Eğer hesabım açılırsa kullanırım. Kazanç geldikçe otomatik ödenmiş olur.
Hesap açılmaz ise ve doğrudan bu kesilen parayı EFT yapmanızı isterler ise ödeme yapar mısınız? Benim de aynı durum başıma geldi. Stresten kendimi hırpaladım iyice.

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Hesap açılmaz ise ve doğrudan bu kesilen parayı EFT yapmanızı isterler ise ödeme yapar mısınız? Benim de aynı durum başıma geldi. Stresten kendimi hırpaladım iyice.
Bu tarz soruları cevaplamayı uygun görmüyorum. Bilinçsizce verdiğim her cevap aleyhime olabilir. @Yusuf ERGİŞİ konu ile ilgili bizi aydınlatacaktır.

Çok fazla stres yapmayın. Olacak neyse ona varır. Sadece elinizden geleni yapın, pes etmeyin yeterlidir. :)

ewis

Üye
Üye
2 Mar 2022
1
0
1
Hocam hesap ban yedikten sonra iban eklemesinde bulundunuz mu hiç? Yoksa iban önceden ekli miydi?
Benim de aynı durum başıma geldi, iban ekledikten ertesi gün sonrası kesti.