Yapmamaya karar verdim arkadaşın tecrübesinden sonra. aslında tutması muhtemel bir proje. 2 sürüm çıkartmayı düşünüyorum biri free, reklamlı yani. biride pro versiyonu, paralı. stratejim ücretsizdekileri ücretliye geçirmek olucak (ekstra özellikler vb. vaatlerle). Projemden bahsediyim: 2 haftada karın kası yapma uygulaması. aslında bu uygulamayı aylardır düşünüyordum. şu son günlerde yapmaya karar verdim. 2 haftada vücüt diye bir uygulama yok markette hep 30 gün. ve benim uygulamamda yapay zeka sizin boy, kilo gibi değerlerinizi alarak size özel bir antrenman ve beslenme programı oluşturuyor. bu özel antrenmanlar size 2 haftada karın kası yaptırtıyor (öyle taş gibi değil ama havasını atacak kadarEvet aynen yanlış anlamışım, 100 kişinin indirmesi için 1000 kişiye gösterim yapılması gerekir ki bu durum yüzde ona denk gelir. Yüzde onluk bir kesim bulmak çok kolay değil ama yinede denemenizde fayda olabilir. Binde bir şu aralarAyrıca trafik ads ile gelirse (çoğunluk organik olmazsa) admob trafik politikaları gereği sınırlandırma getiriyor hesaplara
Organik üst sırada olmak kaydıyla deneyebilirsiniz
Kolaylıklar dilerim.