Video adsense hesabım bir anda yok oldu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ferruh

Üye
Üye
7 Nis 2021
3
0
1
Arkadaşlar merhaba
Video adaense hesabım 5 gün önce bir anda yok oldu.Mail ve şifreyi benden başka bilen yoktu,telefon onayı vardı, ancak girdiğimde bu maile bağlı adsense hesabı yoktur ibaresi çıktı
Maile girebiliyorum, herhangi bir uyarı , şüpheli giriş yok, böyle Birbey başına gelen var mı ?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Gelen kutunuzu kontrol eder misiniz? AdSense'den son zamanlarda mail almış mısınız? Google Pay/Payments tarafından gönderilen mailleri de kontrol ediniz.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Eğer Google hesabınıza bağlı AdSense hesabı önceden varsa ve şu anda bu maile bağlı adsense hesabı yoktur mesajı yer alıyorsa Erişim ve yetkilendirme kısmında yeni bir yönetici eklenip sizin o hesaptan kaldırılmanızdır nedeni. Siz ilgili Google hesabınızla oluşturmuşsunuz değil mi AdSense hesabını? pay.google.com üzerinden AdSense hizmetinin olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Ferruh

Üye
Üye
7 Nis 2021
3
0
1
Merhaba,

Eğer Google hesabınıza bağlı AdSense hesabı önceden varsa ve şu anda bu maile bağlı adsense hesabı yoktur mesajı yer alıyorsa Erişim ve yetkilendirme kısmında yeni bir yönetici eklenip sizin o hesaptan kaldırılmanızdır nedeni. Siz ilgili Google hesabınızla oluşturmuşsunuz değil mi AdSense hesabını? pay.google.com üzerinden AdSense hizmetinin olup olmadığını kontrol eder misiniz?
Hocam maile girebiliyorum, yöneticilik kuşamında bir değişiklik olsa bildirim maili gelmesi lazım, o da yok
Bu hesabı satın almıştım, oluşturan mail bahsettiğim mail değil,yönetici eklenen bir mail , pay.google.com bağlantısına tıkladığımda ödeme yönetimi ekle çıkıyor