Web Sitesi ve Mobil APK. Reklam ayarlamaları hak.

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CKEYDAL

Üye
Üye
15 Haz 2019
10
4
3
TRABZON
www.yazargazetesi.com.tr
Merhaba Arkadaşlar;
1- Web sitemizde ve Mobil Aplikasyonlar da Youtube Kanalım da dahil yazılım firmam destek vermiyor. Anlamadığını belirtiyor.
2- Adsense ve Admob sistemini kendi imkanlarımız ile kurduk fakat ne kadar doğru bir işçilik çıkarttığımızı bilmiyorum.
3- Talebim Yukarıdaki iki konuda bana gönüllü veya ücreti karşılığı destek olacak zamanı olan arkadaşımız varsa sevinirim.
4- Gönüllü veya Ücreti karşılığı destek verebilirim diyen arkadaşlar yazarsa memnun kalırım.

Teşekkürler.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Bu forumda ÜCRETLI YARDİM VE UCRETLI ÜRÜN satışı yapılamaz. Kurallara bakarak konu acmanızi oneriyorum . Mobil uygulama nereden yapildi ? Android studiomu ? Yoksa hazır sistem firmaları mobiroller adresinden mi ? + siteniz icin reklam yerlesimimi istiyorsunuz. ? + sitenizde özel yapılmış yazılım mı kullaniyorsunuz yoksa wordpress kurulu olup ucretli temalar ile eklentimi kullanmaktasınız ?

Yazdığım mesaja istinaden lütfen , PM atarak gizlide olsa ucretli yaparım diyen kişiler kurallara uymadığından forumdan uzaklaştırılır.
Ücretsiz bende destek veririm diyen kişiler konu altına kendini belli edebilir.
Konu sahibi istediği kişiden yardım alabilir.

Iyi günler dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

CKEYDAL

Üye
Üye
15 Haz 2019
10
4
3
TRABZON
www.yazargazetesi.com.tr
Merhabalar;
1- Bilgilendirme için öncelikle teşekkürler.
2- Android Studio da yapıldı.
3- Yazılım firmasın dan paket olarak aldık.
4- Adsense konusuna hiçbir şekilde vakıf değilim

www.yazargazetesi.com.tr
Mobil Aplikasyonlarımız Andrid ve İos Markette var ve Reklam çıkmıyor uygulamalarımız da
Reklam yerleşimlerin de hata yapmak istemiyorum kurulumu kendi imkanlarımız ile google dan araştırarak yaptık
ilerleyen zaman da eksik veya hatalı bir işlemden dolayı sorun çıksın istemiyorum

İlginiz için
teşekkürler

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Merhabalar;
1- Bilgilendirme için öncelikle teşekkürler.
2- Android Studio da yapıldı.
3- Yazılım firmasın dan paket olarak aldık.
4- Adsense konusuna hiçbir şekilde vakıf değilim

www.yazargazetesi.com.tr
Mobil Aplikasyonlarımız Andrid ve İos Markette var ve Reklam çıkmıyor uygulamalarımız da
Reklam yerleşimlerin de hata yapmak istemiyorum kurulumu kendi imkanlarımız ile google dan araştırarak yaptık
ilerleyen zaman da eksik veya hatalı bir işlemden dolayı sorun çıksın istemiyorum

İlginiz için
teşekkürler
Android uygulamada admob reklamlarımı var ?
Yoksa siteniz webwiev uygulama olarak adsense reklamlarını yayınlayacak şekilde mi yapıldı ?

Reklamları nereye koysan daha iyi olur diye fikir verebiliriz. Ancak herhangi bir script destek hizmeti vermemekteyiz.
Android studio bilen birisi yapabilir .
Web siteniz içinde ayni şekil PHP ile yazıldıysa sorun yaşamamak için işi bilen birine yaptırmanızi ve ücretli olarak diğer webmaster forumlarına bakmanızı öneririm.

Kimisi ben yaparım diyip yapamayıp script hırsızlığı yapmaktadır. Para verip script yazdırdıysanız işi bilen birisinden hizmet almanız çok daha iyi olacaktır.

Ayrıca scripti yazdırdığınız firmanın en azından reklamları header , footer , konu içi , şablonlarına ekleme yapabilir. Script yazan bir firmanın bunu bilmeme lüksü yok. Örnek vereyim baştan aşsağı sitenizi kodlayıp sizden alacağı kodu sizin istediğiniz yere ekleme yapabilir çünkü size script yazdıysa her kod satırının kontrolunu yapabilir. Kontrolünü yapamazsa zaten sitenizi kodlayıp size teslim edemezdi.
Aldiginiz script kopyada olabilir vesaire vesaire.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba Arkadaşlar;
1- Web sitemizde ve Mobil Aplikasyonlar da Youtube Kanalım da dahil yazılım firmam destek vermiyor. Anlamadığını belirtiyor.
2- Adsense ve Admob sistemini kendi imkanlarımız ile kurduk fakat ne kadar doğru bir işçilik çıkarttığımızı bilmiyorum.
3- Talebim Yukarıdaki iki konuda bana gönüllü veya ücreti karşılığı destek olacak zamanı olan arkadaşımız varsa sevinirim.
4- Gönüllü veya Ücreti karşılığı destek verebilirim diyen arkadaşlar yazarsa memnun kalırım.

Teşekkürler.
Merhaba

İlk öncelikle yazılım firması ile yaşadığınız sorunlar için üzgünüm yanlızca forum sitemiz ücretli vb gibi işler ile yönetim kadromuz ilgilenmiyor. Dışardan gelen uyeler vs onların sorumluluğunu alamayız.

Size tavsiyem Daha iyi bir yazılım firması bulup sözleşmeli bir şekilde çalışa bilirsiniz. Eger halen sorun yaşarsanız size tavsiye ede bileceğim yazılım firması suna bilirim