Wordpress siteme adsense eklemeye çalıştım Adsense den gelen mesaj bu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mesutkaynak

Üye
Üye
24 Eyl 2018
2
3
0

AdSense başvurunuzun durumu

Reklam kodunu kendi web sitenize uygulamak için Google AdSense hesabınızı genişletme konusunda gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik ve maalesef, şu anda bu başvuruyu onaylayamıyoruz. İş ortağı sitelerinde reklam göstermenize olanak tanıyan mevcut AdSense hesabınız, bu onaylanmama durumundan etkilenmez.

Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:

Sitenizi inceleyemedik: www.oyuncakfoto.com adresindeki sitenizi incelerken, sitenizin devre dışı veya kullanılamaz olduğunu tespit ettik. YouTube veya Blogger gibi bir AdSense barındırma iş ortağı üzerinden başvuru yaptıysanız, barındırılan siteniz inceleme sırasında kullanım dışıydı veya bulunamadı (kaldırılmış).

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

AdSense başvurunuzun durumu

Reklam kodunu kendi web sitenize uygulamak için Google AdSense hesabınızı genişletme konusunda gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik ve maalesef, şu anda bu başvuruyu onaylayamıyoruz. İş ortağı sitelerinde reklam göstermenize olanak tanıyan mevcut AdSense hesabınız, bu onaylanmama durumundan etkilenmez.

Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:

Sitenizi inceleyemedik: www.oyuncakfoto.com adresindeki sitenizi incelerken, sitenizin devre dışı veya kullanılamaz olduğunu tespit ettik. YouTube veya Blogger gibi bir AdSense barındırma iş ortağı üzerinden başvuru yaptıysanız, barındırılan siteniz inceleme sırasında kullanım dışıydı veya bulunamadı (kaldırılmış).

@mesutkaynak merhaba,

Sitenizi incelediğimde reklamlarınızın sorunsuz bir şekilde yayında olduğunu görüyorum. Başka bir sorununuz var mıdır?
Politikalara uygun bol kazançlar dilerim.
OYUNCAKFOTO.JPG