Yardım!!

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

muhammetkoc

Üye
Üye
12 Nis 2020
72
24
8
Merhaba ben adsense kimliğimi doğruladım daha sonra pin yola çıktı. Daha sonra birilerinde ki yazıları okudum diyorlar ki bakiye kısmı 200 tl yi geçmezse elinize bu pin ulaşmaz diyorlar. Bu doğrumudur?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba ben adsense kimliğimi doğruladım daha sonra pin yola çıktı. Daha sonra birilerinde ki yazıları okudum diyorlar ki bakiye kısmı 200 tl yi geçmezse elinize bu pin ulaşmaz diyorlar. Bu doğrumudur?
Pin kazançlarınız doğrulama eşiğine ulaştıktan sonra yola çıkar eğer ciktiysa sorun yaşamayacaksınız

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Adres doğrulama yani PIN sürecinin başlaması için kazanç miktarınızın $10 veya yerel para birimi ile $10 eşit olması gerekmektedir. ₺ olarak şu anki kuru dikkate alırsak hesabınızda 68 ₺ civarı bir kazanç olmalıdır. Belirtmiş olduğunuz 200₺ limiti ödeme limitidir. Yani tüm gereksimleri yerine getirdikten sonra ödemenizi almanız için en az 200₺ kesinleşmiş kazancınız olmalıdır.

Ödeme eşikleri hakkında daha fazla bilgi için: Ödeme eşikleri - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan

muhammetkoc

Üye
Üye
12 Nis 2020
72
24
8
Merhaba,

Adres doğrulama yani PIN sürecinin başlaması için kazanç miktarınızın $10 veya yerel para birimi ile $10 eşit olması gerekmektedir. ₺ olarak şu anki kuru dikkate alırsak hesabınızda 68 ₺ civarı bir kazanç olmalıdır. Belirtmiş olduğunuz 200₺ limiti ödeme limitidir. Yani tüm gereksimleri yerine getirdikten sonra ödemenizi almanız için en az 200₺ kesinleşmiş kazancınız olmalıdır.

Ödeme eşikleri hakkında daha fazla bilgi için: Ödeme eşikleri - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan
onu biliyorum da sadece birileri pin yola çıktı yazar asıl 200 tl yi geçerseniz yola o zaman çıkar diyenler var o yüzden dedim

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com

gunremzi

Üye
Üye
11 Nis 2020
1
0
1
Doğukan bey merhaba.
Bir konuda size danışmak istiyorum. İçeriklerdeki etiketler google tarafından indexlenmiş. Bu indexlemeden dolayı adsense onayını alamıyorum. Search consolede, indexlenen etiketleri kaldırıyorum ama yine geri oluşup indexleniyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Yaklaşık olarak 360 tane etiket belki daha fazlası indexlenmiş. Bütün etiketleri aynı anda silebilmem mümkün müdür? Nasıl silebilirim? ( www.sagliklihayvanim.com )
Şimdiden Teşekkür Ederim.