Yardımm 1 Aydır Hazırlanıyor Diyor :/

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ultor

Üye
Üye
4 Ocak 2024
1
1
1
Merhabalar r10 sitesindne bir arkadaşım önerdi bu formu inşallah yardımım dokunur sizlere. sorunum şu web siteme adsense başvurusu yaptım 2 defa ve iksindede cevap gelmedi red veya onay hazırlanıyorda kalıyor 1 aydır durum bu lütfen yardımcı olurmusnuz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar r10 sitesindne bir arkadaşım önerdi bu formu inşallah yardımım dokunur sizlere. sorunum şu web siteme adsense başvurusu yaptım 2 defa ve iksindede cevap gelmedi red veya onay hazırlanıyorda kalıyor 1 aydır durum bu lütfen yardımcı olurmusnuz.
Merhaba,

Platformumuza hoşgeldiniz. Sitenizin URL yaşı nedir? En az 2 aylık süreyi doldurmuş olmalıdır. Sürdürülebilir bir yapınızın olduğunu inceleme ekibine ispat etmiş olmalısınız. İçerikleriniz tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan içerikler olmalıdır. Sitenizi ziyaret etmeleri için, içeriklerinizde kullanıcılara değer katan içeriklere yer vermelisiniz. En az 50-60 özgün ve benzersiz makalenizin olması durumu hızlandırır. Sitenizi güncel tutun ve trafik durumu çok önemlidir, organik trafik için iyi bir SEO çalışması yapın. Bu aşamalardan sonra sitenizin onay aşaması hızlanacaktır.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure