Yasal isim Değiştirme

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Toprak23

Üye
Üye
23 May 2022
4
0
1
ödeme profilindeki ismim eski ismim mahkeme kararıyla degistim ismimi ödeme profilinde yeni ismimi kabul etmiyor eslesmiyor diyor napmam lazim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,386
1,451
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
ödeme profilindeki ismim eski ismim mahkeme kararıyla degistim ismimi ödeme profilinde yeni ismimi kabul etmiyor eslesmiyor diyor napmam lazim
Merhaba,

Yaşadığınız bu durumu Google Adsense Resmi Topluluk grubu üzerinden iletmeniz dahilinde (gerekirse mahkeme karar evrakı istenecektir) üst birime iletir ve görülerini alarak sorununuzu gidermeye çalışırız.

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,386
1,451
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
mahkeme kararini attim ama yine kabul etmediler tekrar attim kabul olmazsa napacam yardimci olurmusunuz
Siz daha önce Google Resmi Yardım platformundan iletişime geçtiniz mi? Yada mahkeme kararını kimlik gönderme alanından mı gönderdiniz. Kimlik gönderme alanında mahkeme kararını anlamamış olabilme ihtimalleri yüksektir. Gerekçeli yazıp göndermeniz gerekirdi. Yardımcı olmak için yazıyorum zaten. Ama yine kabul olmaz ise yapacak birşey olmadığını da bilmenizi isterim. Karar merci yine kimlik gönderdiğiniz ilgili birimdir.

Toprak23

Üye
Üye
23 May 2022
4
0
1
bunu gonderdiler oradaki forma girdim kimliğimi cektim sonra mahkeme kagidimi çektim attim gerekçeli karar yazmadim yasal isim değişikliği yazdim ondan dolayi olmamis olabilirmi pin falan gelmisti eski ismime onlarin hepsini dogrulamistim parayi cekmedim isim degisince cekerim sorun yasamamak icin ama hepten kötü oldu yardimci olun lutfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220524_173137_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20220524_173137_com.google.android.gm.jpg
    415 KB · Görüntüleme: 4

Toprak23

Üye
Üye
23 May 2022
4
0
1
bunu gonderdiler oradaki forma girdim kimliğimi cektim sonra mahkeme kagidimi çektim attim gerekçeli karar yazmadim yasal isim değişikliği yazdim ondan dolayi olmamis olabilirmi pin falan gelmisti eski ismime onlarin hepsini dogrulamistim parayi cekmedim isim degisince cekerim sorun yasamamak icin ama hepten kötü oldu yardimci olun lutfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220524_174629_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220524_174629_com.android.chrome.jpg
    294.3 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_20220524_173137_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20220524_173137_com.google.android.gm.jpg
    415 KB · Görüntüleme: 1