Yeni eklediğim siteme onay alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

eskiyayinci

Üye
Üye
22 Şub 2020
2
0
1
Whatcoronavirus.com isimli web sitesi açtım, 3 kere red aldım bir sonraki başvuru için 1 ay sonraya gün verdi. Neden onaylanmiyor olabilir? Gizlilik, iletişim, hakkında vs sayfalarını ekledim. Yapmam gereken birşey var mı?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Makale sayiniz az genellikle 40-60 arasında özgün makale isteniyor diye biliyorum.Detayli olarak yöneticiler yardimci olacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Sitenizi incelediğimde maalesef açıkcası site yapısı uygun değil.
Bu tarz siteler için onay almanız imkansız ve aynı içeriklere sahip, aynı başlıklara sahip.

Resmi gazeteciler zaten, bu tarz paylaşımları doğrudan bilgi alarak paylaşmaktadır.
AdSense'den onay alabilmeniz için özgün içerik, ve daha kaliteli site oluşturarak insanların ilgisini çekecek şeyler paylaşmanızdır.
Diğer blog sitelerden örnek edinerek kendi blog siteni oluşturmanı tavsiye ederim.

Ayrıca tekrar başvuru yapmamanı ve değim gibi yaparak zamanı geldiğinde AdSense başvurusu yapmanı öneririm.
Red. sonrası sürekli aynı başvuru yapmak AdSense tarafından hoş karşılanmaz ve o site için onay almanız zorlaşacaktır.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Üstelik benim daha önce onayım vardı. Yanlışlıkla adsense/siteler kısmından kardeşim silmiş. şimdi kaç defa başvurduysam kabul edilmiyor. bir ay cezası aldım 1 ay sonra yine denedim aynı sebeple kabul edilmiyor. İnceleme imkanınız var mıdır?
dogukaradenizhaberajansi.com

Ekli dosyalar

• adsense mail.JPG
    adsense mail.JPG
    68.2 KB · Görüntüleme: 6
  • adsense panel.JPG
    adsense panel.JPG
    62.1 KB · Görüntüleme: 5

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
Sitenizden "Hello world!" yazısını kaldırın.

Sitenizde çok az yazı var. 15-16 blog yazısı ile onaylanan blog siteleri de gördüm fakat en az 20 özgün yazı eklemenizi öneririm.

İşin uzmanı değilim. Sadece bildiğim kadarıyla bilgi vermek istedim.

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
Merhaba, @Besim

İlk başvuruda yaptığınız haline güncellemeniz ve ardından Program Politikalarımıza uygun olup olmadığına göz atmanız gerekir.
Daha sonra tekrar sitenizi ekleyerek incelemeye aldırabilirsiniz.

Ayrıca sorunu düzelttiğinizden emin olmadan tekrar inceleme isteğinde bulunmamanızı öneriyorum.
Nedeni ise o sitenin artık onay alma ihtimali yok demektir çünkü AdSense ciddi bir platform olduğundan onay almış sitenin kaldırılmaması gerekmektedir.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Merhaba, @Besim

İlk başvuruda yaptığınız haline güncellemeniz ve ardından Program Politikalarımıza uygun olup olmadığına göz atmanız gerekir.
Daha sonra tekrar sitenizi ekleyerek incelemeye aldırabilirsiniz.

Ayrıca sorunu düzelttiğinizden emin olmadan tekrar inceleme isteğinde bulunmamanızı öneriyorum.
Nedeni ise o sitenin artık onay alma ihtimali yok demektir çünkü AdSense ciddi bir platform olduğundan onay almış sitenin kaldırılmaması gerekmektedir.

Saygılarımla,
Sezgin
Merhaba @Sezgin Güler ,

İlk Başvuru yaptığım hali gibi site zaten haber sitesi günlük 10-20 arası makale girişi yapılıyor ve şuan yaklaşık 1000 tane makale var içinde. Program politikalarını ve diğer adsense makalelerini ezberledim artık. Rica etsem birde siz göz atabilir misiniz gözünüze çarpan birşey varmıdır diye? dogukaradenizhaberajansi.com

• Beğen

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
@Besim bey,

Sitenizi inceledim maalesef içeriklerinizin çoğu kopya olmasa bile arama sonuçlarına göre özgün içeriklere sahip değil.
AdSense özgün içeriklere çok önem verir 40 veya 60 ya da daha fazla özgün içerik oluşturarak başvuru yapın size gelir sağlayalım diyor.

AdSense hesabı olup kopya içerik olsa bile birden fazla kopya içerik, içeriyor ve o siteye ait kaynak belirtilmemiş ise AdSense o hesabı yasaklamaz ancak arama sonuçlarında ve performans olarak o içerik içinde reklam yayınlamayız demektedir. ;)

Ayrıca şunu düzeltmek istiyorum site bakımından uyumlu ancak içerik bakımından uygun değil ve bu yüzden ilk başvuruda yaptığınız haline güncellemeniz gerektiğini söyledim.

• Sevdim