YENİDEN GÖNDER TUŞU YOK

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

MYT

Üye
Üye
14 Ara 2020
8
1
1
Merhaba, Youtube kanalımın para kazanmasını açabilmek için ad sense PIN kodu istedim. Kod elime ulaşmayınca bende 3 kere PIN kodu girmeyi denedim fakat yanlış olunca bir daha giremedim. PIN kodu da elime ulaşmadı. Yeniden PIN kodu istemeye çalışıyorum fakat aşağıdaki PIN 'i yeniden gönder tuşu yok bu yüzden yeniden bir PIN kodu isteyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• cxzcx.PNG
    cxzcx.PNG
    8.4 KB · Görüntüleme: 8
  • jdf.PNG
    jdf.PNG
    4.7 KB · Görüntüleme: 8

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Manuel olarak doğrulamalısınız. 3 defa hakkınız var. Artık Adsense ekibine kimliğinizi göndermeniz lazım. Forumda arama yaparsanız bu konu hakkında birçok başlık var.

MYT

Üye
Üye
14 Ara 2020
8
1
1
Manuel olarak doğrulamalısınız. 3 defa hakkınız var. Artık Adsense ekibine kimliğinizi göndermeniz lazım. Forumda arama yaparsanız bu konu hakkında birçok başlık var.
Manuel olarak nasıl doğrulayacağımı anlatabilir misin ? Ya da bunu nasıl yapacağımla ilgili bir konu başlığı linki bırakırsan sevinirim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

@halil arkadaşıma teşekkür ederek eklemek istiyorum.

3 kez hatalı giriş yaptığınız için PIN talep sekmeniz bloke olduğundan, AdSense panelinizin sol tarafında bulunan sekmelerin en altındaki 'Geri Bildirim' sekmesini kullanarak durumu iletir misiniz?

Ayrıca bu link üzerinden de talep oluşturun. Oluşturduğunuz talebin linkini buradan benimle paylaşın. Talebi iletirken adsense için kullandığınız eposta adresinizi, yayıncı kimlik numaranızı ve durumu özetleyen notunuzu iletmenizi rica ediyorum.

Kolaylıklar dilerim.