Youtube Adsense Devre Dışı Hesap Sorununu Çözemiyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Herkese merhaba , youtube hesabımda sadece bir video var ve rap şarkısı ücretsiz beat kullandım herşey normal bir sıkıntı yok videoda telif felan da gelmedi ancak birden para kazanma özelliğinin üzerinde aşağıdaki gibi devre dışı bırakılmıştır diye yazı geldi.
3fc3cb212856f1949be1a636395021f8.png
Ve Adsense hesabımdada aşağıdaki gibi bir görünüm var nasıl bir ihlal yaptığımı bilmiyorum yani Youtube kanalında birşeyde yok.
137275dc82622ad05341db9c56a37527.png

onaylıyorum diyip başvuruyu bir çok kez yolladım ancak sonuç değişmedi kanal linkini aşağıya bırakıyorum lütfen çözebilecek olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim videoyu silmek istemiyorum benim için önemi büyük.

Ek Olarak ; arkadaşlar 4000 saat ve 1000 abone kuralını biliyorum ancak diğer kanalımda var 200 saat izlenmesi ve 150 abonesi var fakat kanalda sorun olmadığı için inceleniyor yazıyor yani hesap devre dışı bırakılmıştır yazmıyor yani bu kanalda da doğal olarak öyle yazması gerekiyor yani yorumlarda 4000 saati geçmemişsinizdir vs. yazmamanızı rica ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Herkese merhaba , youtube hesabımda sadece bir video var ve rap şarkısı ücretsiz beat kullandım herşey normal bir sıkıntı yok videoda telif felan da gelmedi ancak birden para kazanma özelliğinin üzerinde aşağıdaki gibi devre dışı bırakılmıştır diye yazı geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 90
Ve Adsense hesabımdada aşağıdaki gibi bir görünüm var nasıl bir ihlal yaptığımı bilmiyorum yani Youtube kanalında birşeyde yok.
Ekli dosyayı görüntüle 91

onaylıyorum diyip başvuruyu bir çok kez yolladım ancak sonuç değişmedi kanal linkini aşağıya bırakıyorum lütfen çözebilecek olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim videoyu silmek istemiyorum benim için önemi büyük.

Ek Olarak ; arkadaşlar 4000 saat ve 1000 abone kuralını biliyorum ancak diğer kanalımda var 200 saat izlenmesi ve 150 abonesi var fakat kanalda sorun olmadığı için inceleniyor yazıyor yani hesap devre dışı bırakılmıştır yazmıyor yani bu kanalda da doğal olarak öyle yazması gerekiyor yani yorumlarda 4000 saati geçmemişsinizdir vs. yazmamanızı rica ediyorum :)

Selam @doguhansubasi ,

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkürler. Yaşamış olduğunuz bu durum tamamen youtube tarafını ilgilendirmektedir. Youtube, adsense den farklı bir departmanlık olduğundan çözüm için youtube ingilizce forum dan destek almanız daha doğru olacaktır. Ancak, size yardımcı olabilmek adına:
  • Çok az değişiklikle veya hiç değişiklik yapılmadan birleştirilen üçüncü taraf videolar.
  • Hikaye olmadan derlenen üçüncü taraf içerikler bulunduğunda da sorun yaşayabilirsiniz.
Youtube İş Ortağı Programı politikalarını çok iyi incelemeniz gerekiyor. Bunun yanında kanalınız (reklam yayınlamaya başlamış iseniz eğer) sabotaja maruz kalmış olabilir. Yani sizin reklamlarınızı peş peşe defalarca kasıtlı olarak tıklamış olabilirler. Yada deneme amaçlı dahi olsa siz tıklamış olabilirsiniz ki bu durum geçersiz trafik (geçersiz etkinlik) sayılarak, politikalara uygun olmayan bir davranış olarak algılandığı için hesabınızda böyle bir uyarı alıyor olabilirsiniz. Reklamlarımı göremiyorum sorun gidericisini deneyin. Adsense hesabınız devre dışı bırakılmış ise itiraz göndermekten başka çareniz yoktur. Tekrar aktif olacağı konusunda benim çok ümidim yok, çünkü politika ihlali nedeniyle iptal edilen hesaplar karşısında, politikalar ekibinin tavrı pek iç açıcı olmuyor. Kendi adınıza bir daha adsense hesabı alamayabilirsiniz. Şu dakikadan sonra Videonuzu kaldırmanız bir şey değiştirmeyecektir :(

Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:
  • İzinsiz kopya
    Çoğu durumda başka bir kullanıcının içeriğini izin almadan yeniden yükleyemezsiniz. Not: İçerik sahibinin ismini belirtmek veya "Hiçbir telif hakkının ihlal edilmesi amaçlanmamıştır." beyanında bulunmak yeterli değildir. Telif hakkı ve adil kullanım hakkında daha fazla bilgi
    Telif hakkına tabi olan bazı içerik türleri:
    • TV programı ve film gibi görsel/işitsel eserler
    • Ses kayıtları ve müzik besteleri
    • Resimler, posterler, makaleler ve kitaplar dahil görsel ve yazılı eserler
    • Tiyatro oyunu ve müzikal gibi drama eserleri
    • Video oyunları ve bilgisayar yazılımları
Kanalınızın gelecekte onaylanmasını sağlayacak birkaç ipucu:
  • Kuralları gözden geçirin
    Kanalınızın YouTube para kazanma politikalarına uyduğundan emin olun.
  • Kimseyi yanıltmaya çalışmayın
    Diğer kullanıcılara ait içerikleri yüklemekten kaçının ve izlenme, beğeni ve abone sayısını artırmak için ödeme yapmayın.
  • Hazır olduğunuzda yeniden başvurun
    Acele etmeyin ve her şeyin iyi göründüğünden emin olun.
Sonuçtan bilgi verirseniz sevinirim. Yaşadığınız durum karşısında üzgün olduğumu bilmenizi isterim.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: doguhansubasi
Kanalımda paylaşmış olduğum videoya ait herşey benim yapımımdır ancak şarkıda kullanılan beat ise başka bir kanala ait ve izinli kullanıldı ve açıklamada belirtildi yani beat sahibi telif felanda atmadı zaten. daha önce reklam görüntülenmesi başlamadı hiç hesabımda reklam ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. itiraz formunu yolladım gönderdim başka yapmam gereken birşey yok sanırım. videoyu başka bir kanala taşıyabilirmiyim tüm istatistikleri ile ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Kanalımda paylaşmış olduğum videoya ait herşey benim yapımımdır ancak şarkıda kullanılan beat ise başka bir kanala ait ve izinli kullanıldı ve açıklamada belirtildi yani beat sahibi telif felanda atmadı zaten. daha önce reklam görüntülenmesi başlamadı hiç hesabımda reklam ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. itiraz formunu yolladım gönderdim başka yapmam gereken birşey yok sanırım. videoyu başka bir kanala taşıyabilirmiyim tüm istatistikleri ile ?

Tekrar merhaba @doguhansubasi ,

Videonuz içeriklerini öncelikle akıllı yazılımlar takip ediyor ve raporlanıyor. Her ne kadar izinli kullanmışsanızda bu raporlara istinaden işlem yapılmış olacağından zaten itiraz göndermişsiniz ve sonucu beklemek durumundayız. Onun haricinde herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Diğer sorduğunuz işler tamamen youtube ile alakalı ve bahsettiğim gibi YouTube, AdSense'den hem fiziksel ve hemde mantıksal olarak çok ayrı ve farklı departmanlıklardır. Bu durumunuzu size tavsiyem YouTube İngilizce Forum'a da taşımanız şeklinde olacaktır. AdSense ile ilgili soru ve sorununuz olursa burada olacağım.

Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: doguhansubasi