Youtube Adsense hesabım onaylanmıyor

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

bhrkrnk

Üye
Üye
23 Nis 2025
2
0
1
Merhabalar iyi bayramlar diliyorum. Youtube studio'ya bağlı adsense hesabı açmaya çalışıyordum. sadece birkez başvurdum ve aşağıdaki hata maili geldi. Lütfen yardımcı olur musunuz? abone sayısı ve izlenme görüntülenme oranları yeterli.
Teşekkür ederim

Screenshot 2025-04-23 at 11.26.36.png Screenshot 2025-04-23 at 11.27.24.png Screenshot 2025-04-23 at 11.28.39.png

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,393
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Çok öncelerden hesap oluşturup unutan kullanıcılar, bir başkasından hesap devir alan yada hesap devir eden kullanıcılar, AdSense hesap doğrulamasında daha önce kullanılmış telefon numarası ile tekrar doğrulama yapan kullanıcıların sık karşılaştığı ve çözümünün olmadığı bir sorundur. Bu nedenle son paragrafı dikkate almanızı önererek;

Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için bu makaleyi inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin. AdMob hesabınız yoksa, vakit kaybetmemek için lütfen son paragrafı dikkate alın.

Adsense hesabı başvurusu yaparken 'şartlar ve koşullar' tarafınızdan kabul edilerek yapıldığından ve politikaları incelediğiniz varsayıldığından, her bir kullanıcının bir adsense hesabı oluşturmasına izin verildiğinden, maalesef yaptığınız işlem için olumlu geri dönüş alamayacağınızı üzülerek iletmek istiyorum. Bu durum yanlışlıkla da olsa tek bir kez reklamlarına dokunmuş kullanıcılar için dahi aynıdır.

AdSense Şartlar ve Koşulların 2. Maddesinde özellikle vurgulanan bu durum, 2. bir adsense hesabı oluşturan tüm kullanıcıları etkilemektedir. Son günlerde akıllı ve düşünen sistem ve yazılımlarla birlikte, şartlar ve koşullara uygun davranış sergilemeyen tüm kullanıcılar bu uyarıyla karşı karşıya kaldılar.

AdSense Şartlar ve Koşullar 2. Madde'de derki:

2. Hizmetler'e Erişim; AdSense Hesapları Hizmetleri kullanımınız, bir AdSense Hesabı ("Hesap") oluşturmanıza ve bu hesabın bizim tarafımızdan onaylanmasına tabidir. Hizmetlere erişiminizi reddetme veya sınırlandırma hakkımız mevcuttur. Hesabınızın doğrulanması amacıyla zaman zaman ismininiz, adresiniz ve diğer tanımlayıcı bilgileriniz dahil olmak üzere sizden ek bilgi sağlamanızı isteyebiliriz. Hizmetleri kullanmak için başvuruda bulunarak, bir bireyseniz, en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş olursunuz. Yalnızca bir Hesaba sahip olabilirsiniz. Sizin (sizin talimatınız ve kontrolünüz altındakiler dahil olmak üzere) birden fazla Hesap yaratmanız halinde, Google'dan ek ödeme hak etmeyeceksiniz ve aşağıdaki hükümlere tabi olarak Hesaplarınız kapatılacak.

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

bhrkrnk

Üye
Üye
23 Nis 2025
2
0
1
çok teşekkür ederim Yusuf Bey. ekteki şekilde bir uyarı geldi. Onaylanması için çalıştığım hesap youtube kanalıma mı bağlı değiliş tam anlayamadım açıklamasını. yardımcı olabilir misiniz? çok teşekkür ederim. PHOTO-2025-04-24-17-45-03.jpg

portal123

Üye
Üye
23 Nis 2025
1
0
1
adsense kimlik doğrulama hatası alıyorum evet vergi mükellefi gönderdim ama artık reklamlar gösterilmiyor diye bir mesaj geldi lütfen yardımcı olun lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_20250421_152329.jpg
    IMG_20250421_152329.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 0