Youtube Kanalıma Yükleyeceğim Videolar Hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Monazai

Üye
Üye
30 Kas 2021
2
0
1
Merhaba, benim bir 3D animasyon kanalım var. Henüz yolun başındayım. 1000 aboneye ulaşmadığım için para kazanmam henüz açılmadı. Geçenlerde Minecraft Animasyon kanallarında fark ettiğim bir şey var. Öncelikle 6 dakikalık yeni bir bölümü videonun başına ve thumbnailine koyuyorlar. Sonra eski yayınladıkları videolardan derleme yapıp videoyu 10 dakikaya tamamlıyorlar. Biz bu yöntemi kullansak ileride tekrar kullanılan içerik sıkıntısı çeker miyiz yoksa halihazırda eski içerik de bizim olduğu için bu sıkıntı ortadan kalkar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim !

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Şahsi düşüncem sorun olmayacağı yönünde fakat YouTube hakkında çok iyi bir bilgim yok maalesef. İş Ortağı politikalarına hakim değilim o kadar. Önerim İngilizce YouTube topluluğuna sorman olacaktır.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba, benim bir 3D animasyon kanalım var. Henüz yolun başındayım. 1000 aboneye ulaşmadığım için para kazanmam henüz açılmadı. Geçenlerde Minecraft Animasyon kanallarında fark ettiğim bir şey var. Öncelikle 6 dakikalık yeni bir bölümü videonun başına ve thumbnailine koyuyorlar. Sonra eski yayınladıkları videolardan derleme yapıp videoyu 10 dakikaya tamamlıyorlar. Biz bu yöntemi kullansak ileride tekrar kullanılan içerik sıkıntısı çeker miyiz yoksa halihazırda eski içerik de bizim olduğu için bu sıkıntı ortadan kalkar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim !
Merhaba görüntümün sequence boyutlarını değiştirirseniz sorun olmaz,değiştirmeden birebir aynı boyutta kullanırsanız tekrar kullanılan içerik hatası alırsınız