Youtube onaylı adsense hesabına web onayı alınmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

izciTR

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
21
3
Yapmak istediğim şey youtube adsense hesabını aynı zamanda web onaylı yapmak. bu onay için izlediğim yol ( Reklamlarım->diğer ürünler )
Hesabı web onaylı yapmaya çalışırken site adresini girdim yine her şey yolunda gönder dedikten sonra buton işlevini kaybediyor. bunun sebebini bilmiyorum ve yardım istiyorum 1 aydır aralıklarla deniyorum her zaman aynı şey.

farklı bilgisayar denedim olmadı

farklı internet denedim olmadı

farklı telefon bile denedim olmadı.

gariptir ki site adresini girmemi istediği yere deneme olarak google.com yazınca bile buton işlevini yitiriyor pasif oluyor ve tepkisiz kalıyor.
destek.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yapmak istediğim şey youtube adsense hesabını aynı zamanda web onaylı yapmak. bu onay için izlediğim yol ( Reklamlarım->diğer ürünler )
Hesabı web onaylı yapmaya çalışırken site adresini girdim yine her şey yolunda gönder dedikten sonra buton işlevini kaybediyor. bunun sebebini bilmiyorum ve yardım istiyorum 1 aydır aralıklarla deniyorum her zaman aynı şey.

farklı bilgisayar denedim olmadı

farklı internet denedim olmadı

farklı telefon bile denedim olmadı.

gariptir ki site adresini girmemi istediği yere deneme olarak google.com yazınca bile buton işlevini yitiriyor pasif oluyor ve tepkisiz kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79

Merhabalar,

Youtube için kullandığınız adsense hesabınızı (barındırma iş ortaklığı) PIN ile doğrulandı ve ödeme alıyor musunuz? Eğer hesabınız sorunsuz ve ödeme alıyorsanız lütfen:

- Adsense için kullandığınız eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı
- Başvurmak istediğiniz URL adresinizi bize bildirir misiniz?

izciTR

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
21
3
Merhabalar,

Youtube için kullandığınız adsense hesabınızı (barındırma iş ortaklığı) PIN ile doğrulandı ve ödeme alıyor musunuz? Eğer hesabınız sorunsuz ve ödeme alıyorsanız lütfen:

- Adsense için kullandığınız eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı
- Başvurmak istediğiniz URL adresinizi bize bildirir misiniz?
bilgiler özelden gönderilmiştir hocam

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Yaşamış olduğunuz durum ve göndermiş olduğunuz bilgiler ilgili birime yönlendirilmiştir, yanıt aldığımda sizi bilgilendireceğim.

Sabrınız için teşekkürler :)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
hocam herhangi bir geri dönüş sağlanmadı unutulduk mu çözüm süreci mi devam ediyor ?

Selam @izciTR ,

İlgili birimden yanıt alır almaz sizi bilgilendireceğim, buna emin olabilirsiniz :)
Sabrınız için teşekkürler

izciTR

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
21
3
merhaba hocam olayın üstünden çok zaman geçti ve adsense birtakım güncellemeler alıyor. lütfen sorunu tekrar iletir misiniz?
veya yardımcı olabilecek herhangi bir şey.
veya yaptığınız bildirim olayı tekrar yapar mısınız?