Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evettt Türkçe kanalımda ayarlama tamamlandı yazmıyor ama İngilizce kanallarımda işlem gerekli yazıypr anlamadım biraz beklemem mi gerekiyor acaba yoksa tekrar göndermem mi lazım
Evettt Türkçe kanalımda ayarlama tamamlandı yazmıyor ama İngilizce kanallarımda işlem gerekli yazıypr anlamadım biraz beklemem mi gerekiyor acaba yoksa tekrar göndermem mi lazım
bu kanaldan izleyerek doldurdum bu kişi de abd den izleyici aldığını söylüyordu o yüzden ama aynı şey oldu bir türlü düzelmiyor tekrar doldurucam benim için doğru olup olmadığına bakabilir misiniz
Uzman arkadaşımız @Must Leisure 'a çok teşekkür ederek ben de ilave etmek isterim. Bu durumu Youtube ingilizce forum tarafına sordunuz mu? Adsense hesabınız yada Türkçe kanalınız tarafında herhangi bir sorun görünmüyorsa, dediğim gibi Youtube ingilizce forum tarafı büyük ihtimal çözüm için doğru yolu gösterecektir.
En kısa sürede çözüme ulaşmanızı dilerim. Sonuçtan bilgi verirseniz çok seviniriz.