Youtube - Sizi Hazır Duruma Getirmek İçin Çalışıyoruz..

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

cetinermurat91

Üye
Üye
12 Haz 2019
3
0
1
Merhaba,

Daha önceden youtube hesabım vardı, adsense hesabı herşeyi aktif idi. Daha sonra cahilliğimden telif yedim ve kapandı.
Sonra başka bir gmail ve başka bir tel no ile youtube hesabı açtım, ve yeni adsense hesabıda açtım. Yeni adsense hesabımda ilk tel numaramı girdiğimden olacak ki sistem 2 adsense hesabı olduğunu anladı. Bende ilk ban yediğim hesabı kapadım. Diğerinden de kapattığıma dair onayladım.
Uzun bir süre geçmesine rağmen hala;

"Sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz
Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda biraz daha zaman alabilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz. Sonrasında reklam yerleştirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz."

uyarısı veriyor. Sebebi ne olabilir. Böyle bekleyince içerik üretip paylaşasım bile gelmiyor. Heves kalmadı açıkcası.
Konu ile ilgili tecrübesi veya bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

İnceleme 1 ay kadar sürebilir. Lütfen bekleyiniz.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

cetinermurat91

Üye
Üye
12 Haz 2019
3
0
1
Merhaba,

İnceleme 1 ay kadar sürebilir. Lütfen bekleyiniz.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba, Doğukan Bey
diğer hesabım silindi mail de geldi ve girdiğimde zaten hesabı tekrar aktif et gibi bir buton çıkıyor. Ancak diğer(yeni) adsense hesabında ise;
"Başka bir AdSense hesabınız daha olduğu görülüyor. Kullanıcı başına yalnızca bir hesaba izin verilmektedir. Bu hesabı kullanmak için lütfen diğerini kapatın." diyor.

Ne yapmam gerekiyor? bu durumu 4-5 kez yaşadım ancak çözülmüyor.

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

YouTube üzerinde para kazanma sekmesine erişebiliyor musunuz?

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Önceki yanıtınızda Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var sorununu tekrar yaşadığınızı belirtmişsiniz. O sorun çözülünce para kazanma sekmesinin aktif olmacağını düşünüyorum.
Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var sorununuzla ilgili olarakda şu formu doldurmalısınız: Login troubleshooter - AdSense Help

Saygılarımla,
Doğukan