Youtube tekrar eden içerik sorunu yaşar mıyım?

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

veysel00

Üye
Üye
20 Mar 2024
2
1
3
kanalımda oyun videoları paylaşıyorum. kafama çok takıldı bu durum. bazı arkadaşlar para kazanamazsın diyor, bazıları farklı konuşuyor. sizce sorun yaşar mıyım? tüm içerikler bana ait, kurgusuna kadar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kibarca-defedildim

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
475
193
43
Bunun kararını bizler veremeyiz, para kazanma aşamasına geldiğinde ekip tarafından incelenir ve uygunluk olup olmadığı zaten sizlere bildirilir, Para kazanmanızın açıldığını var sayar isek , eğer sürekli olarak aynı ekran görüntüsü, birbirlerine benzeyen etiketler, açıklamalar , görüntüler olduğun da tekrarlanan içerikden dolayı para kazanmanız iptal edilebilir bundan dolayı , çok sık şekilde video atmayın , haftada 1 video atmaya çalışın , short videolar yapıp paylaşın

Son düzenleme:

veysel00

Üye
Üye
20 Mar 2024
2
1
3
Bunun kararını bizler veremeyiz, para kazanma aşamasına geldiğinde ekip tarafından incelenir ve uygunluk olup olmadığı zaten sizlere bildirilir, Para kazanmanızın açıldığını var sayar isek , eğer sürekli olarak aynı ekran göürnütüsü, birbirlerine benzeyen etiketler, açıklamalar , görüntüler olduğun da tekrarlanan çerikden dolayı para kazanmanız iptal edilebilir bundan dolayı , çok sık şekilde video atmayın , haftada 1 video atmaya çalışın , short videolar yapıp paylaşın
Tekrar kullanılan içerik paylaşmıyorum. Dün bir konu açmıştım konudan bağımsız sen bu kanaldan para kazanamazsın dendi. Bu tarzda kanallar çok olduğu için sorun yaşayabilirimişim. Videoların tamamı bana ait, kurgusuna kadar. kanalın linkini vermiştim, konuya yanıt gelmeyince kaldırdım. kafanızda daha net olması için tekrar vereyim.

Son düzenleme: