merhaba yaklaşık 2 senedir YouTube uzerinden global futbol shortsları paylaşıyorum bu Aralık ayında para kazanmam açıldı ve yaklaşık 1-2 hafta boyunca açık aldı ancak sonradan tekrar kullanılan içerik sebebiyle para kazanmam kapatıldı. itiraz videosunda süreci anlattim ancak yinede red yedim ve 3 aylık surenin sonuna geldim tekrar başvuruda bulunacağım. Muhtemelen ilk para kazanmam açıldığında video sıkıntısı çektiğim bir zaman tiktokdan fligransız bir videoyu direkt olarak alıp paylaştım ve videoda 800 bin civarında izlendi muhtemelen o videom sebebiyle para kazanmam kapatıldı ve itirazımdada zaten farklı içerik türünün anlatımını yapmıştım. Şimdilerde o tarz videolar asla bulındurmuyorum ve ürettigim içeriklerde sadece pinterestten futbolcu görseli alıyorum sonrasında bunlari belli istatistikleri girip video haline getirip paylaşıyorum. Para kazanmak için tekrar başvuracagım ve dikkat etmem gereken birşey varmıdır youtube a gerçekten çok emek verdim ve bunların heba olmasını istemiyorum.