Youtube'dan tekrar kullanılan içerik hatası alıyorum

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Affan Çelebi

Üye
Üye
25 Şub 2025
1
0
1
Merhaba, birkaç hafta önce Youtube'dan bir mail aldım gelir elde etme için başvuru yapabileceğime dair. Başvurumu yaptım ancak geri dönüş olarak tekrar kullanılan içerik uyarısı aldım ve başvurum kabul edilmedi. Tam olarak neden böyle bir hata aldığımı anlayamadım. Tarihle ilgili bilgiler ya da hikayeler anlattığım bir kanalım var. Seslendirmeleri kendim yapıyorum ve hikayeyi yapay zeka ile oluşturduğum görsellerle anlatıyorum. kanalımın linkini buraya bırakacağım inceleyip yardımcı olabilecek var mı?

Bir gün bir hikaye

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
427
180
43
Yapay zeka tarafından sizere iletilen resim ve videolar bir çok alanda vede bazı kişler tarafından kullanılmakta, bundan dola bu videolar tekrarlanan içerik olarak algılanmaktadır, tekrar kullanılan içeriklerde farklı sebeplerde aranır, bunlar , birbirlerine benzeyen video resimleri, başlıklar, etiketler, açıklamlar, veçdekler, bunlar sürekli olarak kullandığınızda tekrar kullanılan içerik olarak algılanır.
Kanalınıza baktım, ekran görüntü resimleri yapay zeka tarafından oluşturulan resimler, tam olarak neden iptal edildiği söylenmez , fakat benim gördüklerim bunlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ