Youtubem var adsensim var ilisgilenmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hemid013

Üye
Üye
9 Tem 2020
14
0
1
Bir adsensem birde her seyi iyi bir yutub kanalim var birini birine ilisgilendirib para kazanmak isdiyorum ama olmuyor lutfen yardimca olun

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bir adsensem birde her seyi iyi bir yutub kanalim var birini birine ilisgilendirib para kazanmak isdiyorum ama olmuyor lutfen yardimca olun

Merhaba,
  1. YouTube'da oturum açın ve https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization adresine gidin.
  2. "Google AdSense'e kaydolun" kartından Başlat'ı tıklayın.
  3. YouTube hesabınızın şifresini girip kimliğinizi yeniden doğrulamanız gerekir.YouTube hesabınızın kimliğini nasıl yeniden doğrulayabileceğinizi öğrenin.
  4. AdSense'te oturum açmak için kullanmak istediğiniz Google hesabını seçin. Zaten bir AdSense yayıncısıysanız mevcut AdSense hesabınıza erişmek için kullandığınız Google hesabıyla oturum açmanız gerekir. Bu adımda gerekenler, YouTube'a giriş yapmak için kullandığınız kimlik bilgilerinden farklı olabilir.
  5. AdSense oturum açma sayfasına yönlendirilirsiniz. Sayfanın üst kısmında doğru e-posta adresinin bulunduğundan emin olun. Gösterilen hesap doğru değilse hesap değiştirmek için "Farklı bir hesap kullan"ı tıklayın.
  6. İlişkilendirmeyi Kabul Et'i tıklayın.
  7. Tekrar YouTube Studio'daki Para Kazanma sayfasına yönlendirilirsiniz.
  8. AdSense hesabınızı bağladıktan sonra bu adım "Google AdSense'e kaydolun" kartında yeşil bir "Tamamlandı" simgesiyle işaretlenir.

Youtube üzerinden adsense başvurusu gönderecek arkadaşların önce bu makaleyi incelemesi uygun olacaktır.

Bu makaleyi akabinde okumanızı öneriyorum. Daha sonra politikalara göz atın. Son olarak bu makaleyi de inceleyin ve gerekirse kursa katılım sağlayın.

• Sevdim
Tepkiler: Doğukan Demir