YUSUF ERGİŞİ ABİ LÜTFEN YARDIMCI OL

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

0zan

Üye
Üye
24 Mar 2019
7
4
3
Merhaba yusuf ergis abi allah rızası için yardımcı ol 4 aydır yapamadım adsenseye form göndersemde tık yoktur ne ilgilenen var ne soran 0zanerdem.zx@gmail.com ile bir adsense oluşturdum fakat çift hesap sorunu alıyorum ana bu numara üstüne sadece 1 tane adsense kayıtlı? Oda üsteki yazdığım gmaile bağlı. 4 ayda 2 kez form gönderdim hiçbir yanıt olmadı kimliği w.s bile yükledim lütfen adsense ekibine durumumu bildirsen kurtarsalar artık beni şu sorundan allah rızası için veya arayıp söylesen form atsamda bişey yazmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@0zan tekrar selam :)

Çakışan hesaplarla ilgili, bu yöntemden başka bir çıkış yolu ve çözüm yolu bulunmamaktadır. 6 ay öncesine kadar bizler bu sorunları ilgili birime iletiyor ve çözülüyordu. Ancak, artık form ile sizler bu durumu iletiyorsunuz ve size geri dönüş sağlıyorlar. Sistemsel bir takım yenilik ve değişikliklerin bir eseri olarak kabul edin ve o formu dikkatlice doldurup gönderin. Mutlaka bir geri dönüş alıcaksınız.

Bu arada değerli desteği için ekip arkadaşımız @DoğukanDemir e iletmiş olduğu doğru cevaplar için teşekkürler :)

.