Yusuf Ergişi' ye çok teşekkür ederim.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
İnsan önce gönüllerde taht kuracak, sonra tahtına oturacak. Yusuf'u yıllardır tanırım, herkesin sorunuyla kendi sorunuymuş gibi ilgilenen harika bir insandır. Yusuf'un gerçek anlamda Google ekibine atanması gerekiyor.

Sevgili ekip arkadaşım @Tamer :) İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepiniz harika insanlarsınız, iyi ki varsınız :love:

Kucak dolusu sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: Tamer Arbak

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
İnsan önce gönüllerde taht kuracak, sonra tahtına oturacak. Yusuf'u yıllardır tanırım, herkesin sorunuyla kendi sorunuymuş gibi ilgilenen harika bir insandır. Yusuf'un gerçek anlamda Google ekibine atanması gerekiyor.
Sanırım bende 3 yıl önce tanımıştım Yusuf hocamı. O zamandan beri ne zaman adsense ile ilgili bir sorunum olsa o ve bu forumdaki yöneticiler ilgilendi. Hepsinden tek tek Allah razı olsun.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Sanırım bende 3 yıl önce tanımıştım Yusuf hocamı. O zamandan beri ne zaman adsense ile ilgili bir sorunum olsa o ve bu forumdaki yöneticiler ilgilendi. Hepsinden tek tek Allah razı olsun.

İyi dileklerinizi ve güzel düşüncelerinizi duymak mutluluk verici. Ekibimiz ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum 🙂

Sevgiler,
Yusuf