Zaten bir AdSense hesabınız var Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

lnvmurat

Üye
Üye
20 Mar 2019
6
0
1
Merhaba eskiden açtığım youtube Adsense hesabım vardı ama inanın ki bilgilerini hiç hatırlamıyorum. Şuan kendime Site açtım gmail hesabımla Adsense'ye başvurdum fakat bana

AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.mura...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindekiadımları takip edin.

veya
2.AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.

bu şekilde hata veriyor eski adsense hesabımı kapatabilir miyim? yayıncı kimliği de: Yayıncı kimliğiniz: pub-1239314770626268
yazıyor çok teşekkür ederim şimdiden.

lnvmurat

Üye
Üye
20 Mar 2019
6
0
1
yani adsense giriş e-postasını nasıl yapacağım tek bildiğim şey yayımcı kimliği :(

lnvmurat

Üye
Üye
20 Mar 2019
6
0
1
uygulayamıyorum maalesef ben adsense başvurduğumda bana mura...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin. hesabı iptal edemiyorum gönderdiğiniz forumda da kimlik belgesi istiyor bana gelen mailde sadece Yayıncı kimliğiniz: pub-1239314770626268 yazıyor başka bilgileri hatırlamıyorum maalesef

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba

Yayıncı kimliğini eklemek zorunda değilsin. Ama kimlik fotoğrafınızı yüklemeniz gerekmektedir.

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Google Groupes bu forumda kimlik vs istemeden halledilmiş böyle yapamaz mıyız?
Merhaba,

Eskiden ürün uzmanı arkadaşlar bu talepte bulunabiliyordu. Artık bu yetkileri alındığından dolayı sizin talepde bulunmanız gerekmekte. Makaleyi okursanız 2 yöntemi var. Biri kimlik fotoğrafı ile diğeri kimlik fotoğrafsız.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ