Zaten bir AdSense hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vedat4769

Üye
Üye
31 Ağu 2020
3
0
1
Merhabalar. Ben adsense hesabı açtım etkinleştirilmesi bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum. Diğer hesabın ne olduğunu bilmiyorum. Daha önce kullandığım fakat sonradan kapattığım bir youtube hesabı vardı o hesapla birlikte bir adsense hesabı açtıysam da hatırlamıyorum. Yeni hesabımın o hesapla hiçbir bağlantısı yok sadece cep telefonu numara aynı. Şu an sadece enteluktuel@gmail.com hesabım var ve etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum. Diğer hesabınız kapatın uyarısı alıyorum ama farklı bir hesap açmadım ve o hesabın ne olduğunu bilmiyorum

Ekli dosyalar

• adsense.JPG
    adsense.JPG
    63.7 KB · Görüntüleme: 5

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Youtube hesabınızı kapatmanız Adsense hesabının kapatılması anlamına gelmez. O kanala ait hesabınızı kapatmanız gerekmektedir.

Saygılarımla

vedat4769

Üye
Üye
31 Ağu 2020
3
0
1
tamam diğer hesabımı bulup kapattım, ve size yeniden aktifleştirmeniz için istek attım youtube hesabımdan, lütfen enteluktuel@gmail.com hesabıma ait adsens hesabımı aktifleştmeme yardımcı olun saygılarımla

Ekli dosyalar

• adsense 33.JPG
    adsense 33.JPG
    71.3 KB · Görüntüleme: 3

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Bizler destek ekibiyiz sorunlarınızın çözümünü buluruz. Şuanda harika gidiyorusunuz hesabınız oluşturulacak daha sonra ise politikalara uygun iseniz reklam yayınlayacaksınız.

Saygılarımla

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Saygılarımızla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...