Zaten bir AdSense hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Zafer35

Üye
Üye
16 Kas 2018
5
2
3
Adsensese kayıt oldum fakat şu uyarıyı aldim öyle bir hesabimi hatırlamıyorum ne gibi yol izlemem lazım?

Zaten bir AdSense hesabınız varAdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.​
zafe...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.
veya
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsensese kayıt oldum fakat şu uyarıyı aldim öyle bir hesabimi hatırlamıyorum ne gibi yol izlemem lazım?

Zaten bir AdSense hesabınız varAdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.​
zafe...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.
veya
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

@Zafer35 selam,

İletmiş olduğunuz bu durum bir kaç aydır bir çok kullanıcının canını sıkan kronik bir sorun olup, ilgili birime birisi atandığında çözüme kavuşturmayı planladığımız durumdur. Lütfen bu konu ile ilgili bir iki hafta kadar sabırlı olun, çözüme kavuşturulacaksınız.

Anlayışınız için teşekkürler

Zafer35

Üye
Üye
16 Kas 2018
5
2
3
Zaten açıklaması konunun basında yazıyor? Ben öyle bir hesabim varmıydı nerden bileyim daha mailin yam adresi yok

ozanymz

Üye
Üye
18 Ara 2018
4
3
3
İstanbul

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Arkadaşlar merhaba,

Çakışan hesaplarla ilgili genel sorun hakkında, 3 Ocak tarihinde Dublin'le yapacağımız görüşme sonrası sizi bilgilendirmiş olacağım. Şu an konu ile ilgili ciddi bir çalışma mevcut. Bir kısmı gerçekten oluşturulan çift hesap nedeni ile çakışırken, büyük bir kısmı da teknik bir sorun kaynaklı olma ihtimali yüksektir. Tüm kullanıcılar mutlaka yanıt alacaklar.

Sizden biraz sabır rica ediyorum.

İyi yıllar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: iowa