Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var Sorununu çözemedim.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ATCBEY

Üye
Üye
23 Eyl 2019
2
2
3
Merhabalar. öncelikle forum okudum, araştırdım, sayfalarca makale okudum, youtubeda videolar izledim fakat bir türlü çözüme ulaşamadım son çare olarak adsense yetkilerine burdan bir çözüm istemek geldi aklıma ilginiz için şimdiden teşekür ederim..

Not: adsense ekibinin çözüm için verdigi form gönderme linkinde şöyle bir hata ile karşılaşıyorum form gönderemiyorum

Önceden aktif kullanıgım fakat şuanda hiçbir bilgisine ulaşamadıgım bir adsense hesabım var sanırım şuan aktif olduğum hesap hasanatc94@gmail.com olan hesaptır. Rica etsem diğerleri kapanabilirmi acaba.

kimlik ön yüz ad HASAN HUSEYIN ATICI
e- posta adresi hasanatc94@gmail.com
yayıncı no 1136832065464498
Ülkeniz: Türkiye
Web sitesi URL'si:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar. öncelikle forum okudum, araştırdım, sayfalarca makale okudum, youtubeda videolar izledim fakat bir türlü çözüme ulaşamadım son çare olarak adsense yetkilerine burdan bir çözüm istemek geldi aklıma ilginiz için şimdiden teşekür ederim..

Not: adsense ekibinin çözüm için verdigi form gönderme linkinde şöyle bir hata ile karşılaşıyorum form gönderemiyorum

Önceden aktif kullanıgım fakat şuanda hiçbir bilgisine ulaşamadıgım bir adsense hesabım var sanırım şuan aktif olduğum hesap hasanatc94@gmail.com olan hesaptır. Rica etsem diğerleri kapanabilirmi acaba.

kimlik ön yüz ad HASAN HUSEYIN ATICI
e- posta adresi hasanatc94@gmail.com
yayıncı no 1136832065464498
Ülkeniz: Türkiye
Web sitesi URL'si:

Merhaba @ATCBEY ,

Mühendislerin şu ara üzerinde yoğun çalıştığı bu durum ile ilgili, çözüm için iletecekleri haberi bekliyoruz. Sizlere toplu bilgilendirme yapacağım.

Sabrınız için şimdiden teşekkür ederim.

ATCBEY

Üye
Üye
23 Eyl 2019
2
2
3
içerik üretmeye devam etmelimiyim ? Yani bir çözüme ulaşamayacaksam boşuna ekstra mesai yapmayayım youtube la bu arada hızlı geri dönüşünüz için teşekür ederim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
içerik üretmeye devam etmelimiyim ? Yani bir çözüme ulaşamayacaksam boşuna ekstra mesai yapmayayım youtube la bu arada hızlı geri dönüşünüz için teşekür ederim

Rica ederim @ATCBEY :) Hesabınızın bu duruma düşme nedeninin net olarak anlaşılması gerekiyor. Anlaşılması için de bahse konu mühendislerin çalışmasının bitmesi ve önerdikleri çözüm yolu için belirtecekleri iletişim kanalından durumunuzu iletmeniz gerekiyor. Durumunuz siz kaynaklı ise (politika ihlali, şartlar ve koşullara uygunsuzluk vs.) olumsuz geri dönüş alabilir ve yaptığınız çalışmalar boşa gidebilir. Sistemsel olarak bir sorun nedeniyle bir çok kullanıcı bu durumda ise, çözüme kavuşturulur ve devam edersiniz. Şu an şansınız yarı yarıya görünüyor. Size bırakıyorum.