“Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu Nasıl Çözerim? (Güncel)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
(Dediğiniz gibi bir düzeltme yaptım içten bir şekilde) Adsense bağlamayla alakalı : yani bana adsense o hatayı tekrar verirse youtubedan adsense bağla diyip yeni hesap diyip kardeşimin annemin e posta telefonuyla bir adsense hesabı bağlamamı öneriyorsunuz değil mi Yusuf Bey yanlış anlamadım. Ve bunları başka bir tarayıcı veya başka bir bilgisayardan yapmamı söylüyorsunuz.
Evet aynen :) ama önce youtube tarafındaki para kazanma sekmesinin açılması için sonucu bekleyin. Açılmaz ise eğer çok ısrar etmeyin. Yeni bir kanal oluşturup videolarınızı oraya taşıyın. Taşıdıktan sonra abonelerinize eski kanalınızda bir video çekip duyuru yapın, yeni kanalınıza taşıyın. Gerekli youtube para kazanma şartlarını yerine getirdikten sonra, bir yakınınız adına adsense için youtube kanalınız üzerinden başvuru gönderin. Biraz evet uzun soluklu bir süreç görünüyor.

tekyolcu

Üye
Üye
12 Ocak 2022
1
0
1
merhaba benimde yeni açmış olduğum adsense hesabımda ozan...@gmail.com adında bir hesabınız var uyarısı alıyorum. Ancak benim böyle bir hesabım yok. hatta böyle bir mail adresim bile yok.
pub-4734350875549531adsense kodu verildi bunu tekyolcu.com site adresime yine tekyolcu034@gmail mail adresim üzerinden tanımlı şekilde ekledim. Ancak diğer hesabımında olduğunu söyledikleri için aktif edilmiyor.

Form linki paylaşılmış ancak o sayfaya da artık ulaşılamıyor sanırım. tekyolcu034 üzerinden açtığım hesabı kapatsam bana yeni pub numarası verirler mi ? çünkü ozan... gmail adresini bilmediğim ve sahibini tanımadığım için iptal ettirme şansım yok.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
merhaba benimde yeni açmış olduğum adsense hesabımda ozan...@gmail.com adında bir hesabınız var uyarısı alıyorum. Ancak benim böyle bir hesabım yok. hatta böyle bir mail adresim bile yok.
pub-4734350875549531adsense kodu verildi bunu tekyolcu.com site adresime yine tekyolcu034@gmail mail adresim üzerinden tanımlı şekilde ekledim. Ancak diğer hesabımında olduğunu söyledikleri için aktif edilmiyor.

Form linki paylaşılmış ancak o sayfaya da artık ulaşılamıyor sanırım. tekyolcu034 üzerinden açtığım hesabı kapatsam bana yeni pub numarası verirler mi ? çünkü ozan... gmail adresini bilmediğim ve sahibini tanımadığım için iptal ettirme şansım yok.
Merhaba,

Hesabı kapatabiliyorsanız kapatmanız daha doğru olacaktır. Muhtemelen bir yakınınız arkadaşınız vs. sizin telefonunuzla adsense hesabı doğrulaması yapmış olabilir. Genellikle bir tek telefondan birden fazla hesap doğrulama yapılmışsa böyle bir durumla karşılaşılabiliyor. Yada daha evvel adsense hesabı oluşturup unutulmuşsa gibi.

En temizi, bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup, adsense ile hiç alakası olmamış bir telefonla doğrulama yaparak işlemlere devam etmenizdir. Bu durumda tüm sorumluluk yakınınıza ait olacaktır.

Kolaylıklar dilerim.

Drakonreis

Üye
Üye
27 Tem 2022
1
0
1
Merhaba,

Hesabı kapatabiliyorsanız kapatmanız daha doğru olacaktır. Muhtemelen bir yakınınız arkadaşınız vs. sizin telefonunuzla adsense hesabı doğrulaması yapmış olabilir. Genellikle bir tek telefondan birden fazla hesap doğrulama yapılmışsa böyle bir durumla karşılaşılabiliyor. Yada daha evvel adsense hesabı oluşturup unutulmuşsa gibi.

En temizi, bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup, adsense ile hiç alakası olmamış bir telefonla doğrulama yaparak işlemlere devam etmenizdir. Bu durumda tüm sorumluluk yakınınıza ait olacaktır.

Kolaylıklar dilerim.
Ben de aynı konudan muzdaribim. 2015 yılında bağlamış olduğum 2 tane adsense hesabı vardı şimdi onların şifresini unuttuğum ve erişimimi kaybettiğim için elim kolum bağlı kaldım. Bir form gönderebilir miyim kimlik vs nasıl yapacağım bir yardımcı olursan çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    133.6 KB · Görüntüleme: 5

ilkerulusoy

Üye
Üye
23 Ocak 2023
4
0
1
Merhaba,

Bir tane bireysel olarak adsense hesabım vardı onun adres doğrulamasıyla ilgili problem yaşıyorum. Bu nedenle kurumsal hesap açmak istiyorum ama zaten bir hesabınız var uyarısı alıyorum. Bu konuda itiraz edebileceğim ve vergi levhası vs gönderebileceğim bir form vs var mı ?

Shao6

Üye
Üye
3 Nis 2024
1
0
1
youtubevanced.org
Hello...

To resolve the "You Already Have an Existing AdSense Account" issue, you'll first need to determine whether you indeed have an existing AdSense account. If you do, ensure you're using the correct login credentials. If you've forgotten your login details, attempt to recover them through the Google account recovery process. If you're certain you don't have an existing account or if you're unable to access it, reach out to AdSense support for assistance. They can help you merge duplicate accounts or troubleshoot any login issues, ensuring you can proceed with your AdSense setup smoothly. Vanced microG

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Hello...

To resolve the "You Already Have an Existing AdSense Account" issue, you'll first need to determine whether you indeed have an existing AdSense account. If you do, ensure you're using the correct login credentials. If you've forgotten your login details, attempt to recover them through the Google account recovery process. If you're certain you don't have an existing account or if you're unable to access it, reach out to AdSense support for assistance. They can help you merge duplicate accounts or troubleshoot any login issues, ensuring you can proceed with your AdSense setup smoothly. Vanced microG
In this case, we recommend that you create a Google account registered in the name of a relative or friend and register with Adsense.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Merhaba,

Bir tane bireysel olarak adsense hesabım vardı onun adres doğrulamasıyla ilgili problem yaşıyorum. Bu nedenle kurumsal hesap açmak istiyorum ama zaten bir hesabınız var uyarısı alıyorum. Bu konuda itiraz edebileceğim ve vergi levhası vs gönderebileceğim bir form vs var mı ?
Eğer kurumsal olarak adsense açarsanız , şirketiniz kapandığında tekrar bireysele çevirirken uğraşırsınz buna göre karar vermenizi öneririm, adres doğrulaması ile ilgili yaşadığınız sorun tam olarak nedir , size gelen herhangi bir mesaj yada uyarı varmı var ise paylaşırmısınız