1 Aydır adsense hesabım inceleniyor?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

leventylmz

Üye
Üye
19 Ocak 2021
6
0
1
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, iyi günler 🙏 Adsense daha önce iki hesaptan başvurdum fakat hiç bir cevap gelmedi. Daha sonra blog sitesi açtım ve yeni bir eposta ile adsense başvurusu yaptım. Diğer iki hesapta başvuru yaptığım uyarısını verdi, oralardan adsense hesaplarımı sildiğimi işaretledim. Şimdi 1 Aydır sonuç bekliyorum. Web sitem umutsuzvaka.com ( web sitemin adı gibi olmasın da 😂 )

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Merhaba, yanlış anlamayın ama içerikleriniz oradan buradan çalıntı (Yüklü miktarda tazminat ve hapis cezası dahi alabilirsiniz. Bir şikayete bakar. :) ). Gizlilik politikası sayfanız yok. Bunlar büyük şeyler.

• Üzgüldüm
Tepkiler: leventylmz

leventylmz

Üye
Üye
19 Ocak 2021
6
0
1
Merhaba, yanlış anlamayın ama içerikleriniz oradan buradan çalıntı (Yüklü miktarda tazminat ve hapis cezası dahi alabilirsiniz. Bir şikayete bakar. :) ). Gizlilik politikası sayfanız yok. Bunlar büyük şeyler.
Merhaba teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Evet içerik konularını birçok siteden örnek alıyorum. Fakat kendimce yorumlayarak paylaşmaya özen gösteriyorum. Eski paylaşımlarada bunu uygulamaya gayret ediyorum. Umarım öyle bir şikayet olmaz diyelim :) Uyarınız üzerine de gizlilik politikası ekledim, Tekrardan teşekkür ederim. Fikirlerinize açığım :)

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Mühim değil, sadece uyarmak istedim. Bu konuda kanunların hiç affı yok. Şahsen biri benim içerikleri çalıp biraz değiştirse kendisinin gibi gösterse direkt mahkemeye başvururdum. Yüzde yüz de kazanırdım.
İlgili kanun: Mevzuat Bilgi Sistemi
Bu arada yorumlamak başka bir şey.

leventylmz

Üye
Üye
19 Ocak 2021
6
0
1
Mühim değil, sadece uyarmak istedim. Bu konuda kanunların hiç affı yok. Şahsen biri benim içerikleri çalıp biraz değiştirse kendisinin gibi gösterse direkt mahkemeye başvururdum. Yüzde yüz de kazanırdım.
İlgili kanun: Mevzuat Bilgi Sistemi
Bu arada yorumlamak başka bir şey.
Haklısınız, ilk zamanlar telif hakkı olabileceğini bilmiyordum lakin artık biliyorum ve daha özgün içerikler hazırlamaya çalışacağım, gözüm korktu :)) Peki adsens onayı hakkında ne düşünüyorsunuz, 1 ayı geçti fakat ne red ne de onay mesajı geldi.. Sizce napmalıyım? Silip yeniden adsense başvurusu yapabilir miyim?

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Haklısınız, ilk zamanlar telif hakkı olabileceğini bilmiyordum lakin artık biliyorum ve daha özgün içerikler hazırlamaya çalışacağım, gözüm korktu :)) Peki adsens onayı hakkında ne düşünüyorsunuz, 1 ayı geçti fakat ne red ne de onay mesajı geldi.. Sizce napmalıyım? Silip yeniden adsense başvurusu yapabilir miyim?
Yani ben basit bir şekilde anladıysam Google hayliyle anlamıştır. Adsense politikalarından biri de içeriklerin orijinal olmasıdır. Eğer istikrarlı bir şekilde kendi içeriklerinizi oluştursanız Google'ın gözünde iyi bir yer edinirsiniz. Siz bir siteye reklam vermek isteseniz nasıl bir siteye reklam verirsiniz? O mantık. Fakat
Adsense daha önce iki hesaptan başvurdum
demişsiniz. Size ait olan iki hesap mı?

leventylmz

Üye
Üye
19 Ocak 2021
6
0
1
Yani ben basit bir şekilde anladıysam Google hayliyle anlamıştır. Adsense politikalarından biri de içeriklerin orijinal olmasıdır. Eğer istikrarlı bir şekilde kendi içeriklerinizi oluştursanız Google'ın gözünde iyi bir yer edinirsiniz. Siz bir siteye reklam vermek isteseniz nasıl bir siteye reklam verirsiniz? O mantık. Fakat

demişsiniz. Size ait olan iki hesap mı?
Evet, ikiside bana ait hesaplardan. Gelen mailde ya onlarda devam etmemi ya da iptal etmemi istedi o hesapları, bende o iki hesaptan adsenseyi tamamen kaldırıp sildiğimi onayladim. En azından bir cevap gelse red edildiğini görmek bile böyle beklemekten iyidir.. Forumda kimilerinin ki 3 ayda gelmiş kimilerinin ise 2 gün içinde şans işi midir nedir.. Boş yere umutsuzvaka koymadım bu web sitemin adını 😂

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Evet, ikiside bana ait hesaplardan. Gelen mailde ya onlarda devam etmemi ya da iptal etmemi istedi o hesapları, bende o iki hesaptan adsenseyi tamamen kaldırıp sildiğimi onayladim. En azından bir cevap gelse red edildiğini görmek bile böyle beklemekten iyidir.. Forumda kimilerinin ki 3 ayda gelmiş kimilerinin ise 2 gün içinde şans işi midir nedir.. Boş yere umutsuzvaka koymadım bu web sitemin adını 😂
Yani kaderini baştan belirlemişsiniz sitenin :)

leventylmz

Üye
Üye
19 Ocak 2021
6
0
1