.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba @justw

İlgili makaleye göz atarsanız size yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@justw Merhaba,

Yaşadığınız durum için üzgünüm, evet gerçekten can sıkıcı biliyorum. Ancak, sadece form doldurup gönderdiğiniz (politikalar ekibi) ekip harici farklı bir birimin inceleme yetkisi bulunmuyor. Size yanıt iletmişler, tekrar yanıt iletip iletmeme durumunu sorgulama şansımızda maalesef bulunmuyor. Bizlere iletilen, hesapların uygunluk durumuna göre yanıt iletiriz, hesabı uygun olmayan kullanıcılara yanıt iletmeyebiliriz.. şeklinde olduğundan, ne zaman ne şekilde cevap vereceklerini inanın bilemiyoruz. Umuyorum, bir an önce çözümle birlikte dönüş sağlarlar. Her ekip, diğer bir ekibin iş ve işlemlerinden bağımsız çalışmakta ve birbirlerine müdahale etmemektedir. Ayrıca sizin gibi sorun yaşayan bir çok kullanıcı olduğundan, tek tek incelenerek yanıt iletiyorlar. Bu da sürecin uzamasına neden oluyor.

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Login troubleshooter - AdSense Help bu linkteki form kaldırıldı mı ? Erişim sağlayamıyorum.
Maalesef bu sayfa bulunamadı.

AdSense Yardımı'nda bu sayfa yok. Özellik artık kullanılmadığından sayfa silinmiş olabilir veya URL'yi yanlış yazmış olabilirsiniz.

ingilizce olarak atacaktım daha hızlı cevap veriyorlar diye tekrardan. @Yusuf ERGİŞİ

Artık hiçbir şekilde kayıt olamayacağız heralde şu adsense.

Tekrar selam @justw,

İlgili form'da dünden bu yana evet sıkıntı var, konu ile ilgilenen birime bilgi ilettim, haberleri var geri dönüş bekliyorum. Yanıt aldığımda sizi bilgilendireceğim.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense formu ?hl=en yapıp ingilizceye aldığımda da ingilizce olarak aynı mesajı veriyor.

İlginiz için teşekkür ederiz. Şu anda sizin dilinizde destek sağlayamıyoruz. Bizimle bağlantı kurmak isterseniz lütfen aşağıdaki dillerden birini kullanarak yapın.

Ayrıca, sorunuzu diğer kullanıcıların ve Google Rehberlerinin size yardımcı olabilecekleri Yardım Forumunda da yayınlayabilirsiniz. Yardım Forumu aşağıdaki dillerde sağlanmaktadır.

Bu konu ile ilgili (genel) ilgili birimden çözüm için yanıt bekliyorum. Yanıt aldığımda duyuru yapacağım.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam arkadaşlar,

Evet henüz 'çalışma tamamlandı' şeklinde bir geri dönüş yapmadılar. İki gün önce görüştüm, çalışmalarımız devam ediyor şeklinde bilgi aldım. 20 gün sonra Berlin Google ofiste olacağım. Konuyu masaya yatırır ve çözüm için gereken neyse sizler adına yapmaya çalışırım.

Sizleri bu konuda olumlu geri dönüşle bilgilendirmek için biraz daha sabır göstermenizi rica ediyor, kolaylıklar diliyorum.