30 günlük askıya alma sürecinden sonra adsense hesabım tekrar etkinleştirildi. Fakat youtube kanal hesabımda, para kazanma bölümünde, hala "Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı'na katılmaya uygun değil." yazıyor. Biraz araştırdım fakat ne olduğunu veya ne yapmam gerektiğini bulamadım. (Bu arada 4bin saat ve bin abone şartını daha önce karşılamıştım)
Sadece şöyle bir metinle karşılaştım.
AdSense hesabınız yeniden etkinleştirildikten sonra, tüm sunucularımızın bu değişiklikten haberdar edilmesi ve reklam sunumunun tekrar başlaması 48 saati bulabilir. Yaşanan aksaklık nedeniyle özür diler, gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
Kesin öğrenebileceğim bir yer var mı? Hala beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi çalışmalar
Sadece şöyle bir metinle karşılaştım.
AdSense hesabınız yeniden etkinleştirildikten sonra, tüm sunucularımızın bu değişiklikten haberdar edilmesi ve reklam sunumunun tekrar başlaması 48 saati bulabilir. Yaşanan aksaklık nedeniyle özür diler, gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
Kesin öğrenebileceğim bir yer var mı? Hala beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi çalışmalar