30 günlük adsense hesabı askıya alma süreci sonunda ??

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

serenadname

Üye
Üye
11 Ağu 2020
2
0
1
30 günlük askıya alma sürecinden sonra adsense hesabım tekrar etkinleştirildi. Fakat youtube kanal hesabımda, para kazanma bölümünde, hala "Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı'na katılmaya uygun değil." yazıyor. Biraz araştırdım fakat ne olduğunu veya ne yapmam gerektiğini bulamadım. (Bu arada 4bin saat ve bin abone şartını daha önce karşılamıştım)

Sadece şöyle bir metinle karşılaştım.
AdSense hesabınız yeniden etkinleştirildikten sonra, tüm sunucularımızın bu değişiklikten haberdar edilmesi ve reklam sunumunun tekrar başlaması 48 saati bulabilir. Yaşanan aksaklık nedeniyle özür diler, gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Kesin öğrenebileceğim bir yer var mı? Hala beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar

serenadname

Üye
Üye
11 Ağu 2020
2
0
1
Üzgünüm, fakat düzelmedi. Adsense hesabım aktif, yaklaşık 2 gündür iki saatte bir YouTube’dan mail geliyor.

“Geçerli bir adsense hesabı olmadan YouTube iş ortağı programına katılamazsınız”

Kendi adsense hesabıma tekrar bağlamak için YouTube studio ve para kazanma sekmesine girdiğimde “kanalınız iş ortağı programına katılmaya uygun değil” yazıyor.

Topluluğa yazdım cevap yok, YouTube ayrıca bilgilendirme maili yazmadı, YouTube ile iletişime geçilmiyor. İlla aracı bir firmaya para mı kaptırmam lazım ne olduğunu öğrenmek için acaba?

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Sizin yaşadığınız özetleyeyim , geçersiz etkinlikten dolayı adsense hesabınız vede pk iptal edildi, 1 ay sonra tekrardan açıldı , her ne kadar orada yazan süre bitmiş olsada ,bu geçersiz trafık nedeni ile iptal edilen Pk için bir geçerli sebeplerin olduğu ,bir itiraz formu doldurmalısınız vede ona gelecek olan geçerli cevap elinizde olması gerekiyor. Maalesef türk forumlarında bunun bunun cevabi verilse de bu işlemi elinizde , bu durumun düzeldiği mail olmadıktan sonra kanalınızın Pk hiç bir zaman açılmaz.
Şu an ben de aynı süreç içerisindeyim vede burada ben bir başlık açtım hiç kimseden bir cevap alamadım , çünkü bir cevabı yok. Yusuf beye 1 aydan fazladır bu konu ile ilgili özel mesaj attım , hala geri dönmediler.
Youtube nin yabancı formunda başlık açtım, aynı konu üzerinde yüzlerce başlık var , ve hepsinede yukarıda yazdıklarım söylenmiş, adsense sizi cezalandırdı , bu isim üzerinde bu platformda hiçbir şeyden onay alamasınız. Benim elimde geçersiz etkinliğe cevap verilmişti ama bende 2. adımdan öteye gidemiyorum , hata mesajı veriyor, Youtube adsense üzmanı benim hesabı incelemeye aldı, Bu sorun tamami ile adsense sorunu. Fakat Türk adsense formunda açtığım başlıkta bu bizim sorunumuz değil deyip konu kilitlendi. Bilemeyebilrsiniz ama insanlar bu şekilde baştan savılmaz.
Umarım ben yanılırım vede kanalınız açılır. Benim konu hakkında gelişme olursa sizleri bilgilendiririm