.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Yeni alan adı adsense panelinde yok ise o alan adinada onay alman gerek . Yonlendirme olayı önceden ban sebebiydi simdi reklam gosterimi durduruluyor
+site linki birakirmisin inceliyim

B

Batuhan Aksoy

Misafir
site linki: ÖRGÜNÜN SİHRİ .Sitenin içeriklerini eşim giriyor. Ben siteyi yönetiyorum.
siteyi eski aşan adına döndereyim mi?
Eski alan adına döndürün. Yeni domaine eski domainden alakasız bir site olarak (içerik olarak alakasız değil) wordpress kurun.
Yeni domain farklı bir siteymiş gibi yönetin ve onada adsense almak için başvurun.
Yeni alan adına adsense onaylanırsa bloggeri yönlendirirsin yeni domaine.
Önceden millet onay alamadığı sitelere , onay alan domainin reklam kodlarını koyar kaçak reklam gösterimi yapardı ve ban yerdi.
Şimdi öyle ban yok ama reklam gösterilmiyor. Bu arada .tk domainini freenom şirketinden ücretsiz mi aldın hocam ?

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Ben yine de sorun olmasın diye eski domaine döndüm. Sağolun. Ve evet Freenom şirketinden aldım.
Frenoom şirketi sitende ziyaretçi girişi çıkışı olmayan 3.gün'de alan adını iptal ediyor. Yada alan adı 3 gün boş ise mail geliyor alan adını kullanmadığınızdan kapatılacaktır gibisinden. Dikkat etmeni öneririm hemde 10 TL'ye godady'den .com'lu alan adı almanı öneririm .