Adsense 10 gündür onay almak için bekliyorum İnceliyoruz yazısı var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Adsense hesabı onaylandı ayarlar ve ödemeler bölümü aktifleşti ilk günden ancak 10 gündür sitem ne onaylandı ne de reddedildi sadece inceliyoruz yazısı çıkıyor.
Guncel bilgileri - Haber-Blog sitesi
Güncel bilgiler
guncelbilgileri.com
guncelbilgileri.com
Ne zaman bana bir yanıt gelir ?
Diğer bir sorunum ise hesabım aktif olduğu halde ve site incelemede olduğu halde gmail hesabıma 2 kere hesabınızı etkinleştirin mesajı geldi. Sitem adsense politikalarına tamamen uygundur verdiğim linkten de inceleyebilirsiniz. ads.txt dosyası bile oluşturdum.

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Adsense hesabı onaylandı ayarlar ve ödemeler bölümü aktifleşti ilk günden ancak 10 gündür sitem ne onaylandı ne de reddedildi sadece inceliyoruz yazısı çıkıyor.
Güncel bilgiler
guncelbilgileri.com
guncelbilgileri.com
Diğer bir sorunum ise hesabım aktif olduğu halde ve site incelemede olduğu halde gmail hesabıma 2 kere hesabınızı etkinleştirin mesajı geldi. Sitem adsense politikalarına tamamen uygundur verdiğim linkten de inceleyebilirsiniz. ads.txt dosyası bile oluşturdum.
Şu linkteki gerekli yerleri tamamlayıp gönderim yapar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: emre144

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Şu linkteki gerekli yerleri tamamlayıp gönderim yapar mısınız?

Burada reklam oluşturma yazıyor benim sitem daha onaylanmadı ki, hesabım onaylandı inceyoruz yazısı var sadece ayarlar ve ödemeler kısmı aktif. Bir diğer sorun ise hesabım aktif olduğu halde 2 kere hesabınızı etkinleştirin yazısı çıkıyor.

Son düzenleme:

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Güncel bilgiler
guncelbilgileri.com
guncelbilgileri.com

Merhaba
Adsense başvuru yapmışsınız, ancak onay daha almamışsınız, ayarlar kısmının açık olması onaylandığı anlamına gelmez. Sitenize içerik girmeye devam edin, bu süre zarfında başka reklam kullanmayın. 1 aya kadar sürebilir.

• Beğen
Tepkiler: emre144