adsense dışında

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

cemalozkan

Üye
Üye
24 Eki 2024
4
0
1
adsenseye bağlı birincil mail hesabım silindiği için adsense hesabımı kullanamıyorum yeni adsense hesabıda açamıyorum red veriyor. adsense dışında youtubedaki paramı çekebileceğim bir yer var mı ? Ayrıca google topluluktaki insanların hiç biride yardımcı olmuyor bir gmail hesabı yüzünden kaç aydan beri bununla uğraşıyorum. Adsense ile uğraşmak istemiyorum artık sıkıldım kimse yardımcı olmuyor bir gmail hesabı silindi diye tekrar adsense hesabı açmamı istiyorlar garip adsense hesabımdaki maili değiştirin diyorum onuda yapamıyorlar adsense hesabımı silin yeni maille açayım diyorum onuda yapamıyorlar yani çözümü olmayan bir şey youtube hesabım çöp oldu paramda kaldı emeklerimde boşa gitti

Son düzenleme:

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
420
168
43
Adsense birincil mail hesabınız neden silindi, bunu siz bilmeden bir işlem mi yaptınız. google hesabı silnmez askıya alınır , adsesenizin bağı olduğu adres ile normal maillere yada buna bağlı olan sosyal medya hesaplarına erişim sağlıyormusunuz?eğer adsense mail hesabınız silndi ise adsensenizde iptal olmuş olabilir, youtı-ubedeki paranıza kayıp olmaz, yukarıda sorduklarıma cevap verirsenz ona göre bir yol göstereceğim

cemalozkan

Üye
Üye
24 Eki 2024
4
0
1
Google hesabımı kendim sildim galiba tam hatırlamıyorum. Adsenseye bağlıymış param vardı adsense hesabımda tekrar girmeye çalıştım çekmek için ödeme ayarlarına girdiğimde ödeme yöntemi ekleyemediğimi gördüm yönetici olmadığım için ekleyemiyorum. yeni adsense hesabıda açamıyorum red veriyorlar. google topluluk kısmınada yazdım hiç kimse çözüm sunmuyor. Birincil iletişim kişisinin yeniden birine atayabileneceğine dair bir yazı var adsensede buraya resmini yükledim. Yardımcı olursanız çok sevinirim para gelmeye devam ediyor ama ödeme yöntemi ekleyemediğim için parayı çekemiyorum.

Ekli dosyalar

• resim_2024-12-02_041943920.png
    resim_2024-12-02_041943920.png
    51.4 KB · Görüntüleme: 2

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
420
168
43
İşlem yapamanız için , adsense nin bağlı olduğu hesap ile giriş yapmanız gerekiyor, cemalozkan77 adresiniz sanırım adsensenin bağlı olduğu google hesabınız, bu adres ise o adresi ,tekrar aktif etmeye çalışın , eğer olumsuz ise, başka bir yakın adına bir hesapaçıp adsensenizi oluşturmanız gerekmekte, paranız youtube hesabınızda durur, ondan endişeniz olmasın , aktif bir asense oluştuğunda , kanalınızı o adsese bağayabilrsiniz , gerekli olan işlemleride yapıp paranızı alırsınız