YouTube için AdSense'i ayarlayın

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

demirs

Üye
Üye
15 Ara 2024
2
0
1
para kazanma kısmında "İlişkilendirilmiş YouTube için AdSense hesabınızın gerekli ödeme ayrıntıları eksik olduğundan kanalınızda para kazanma özelliğini etkinleştiremiyoruz." uyarısı alıyorum, "YouTube için AdSense'te Düzelt" seçeneğine tıkladığımda AdSense hesabımda "YouTube için AdSense" kısmında "YouTube kazançları" kısmı var, bu da bana YouTube ve AdSense hesabımı doğru şekilde bağladığımı düşündürtüyor. . "YouTube için Adsense'i Ayarlayın" hatası kanal gelir elde ettikten sonra mı gider yoksa başka bir sorun mu var? Henüz IBAN gibi bilgileri giremedim, girebileceğim bir yer yok. Bahsettiğim adımları dosya olarak ekledim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 164622.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 164622.png
    95 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 164639.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 164639.png
    105.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 164656.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 164656.png
    134 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 164714.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 164714.png
    30.4 KB · Görüntüleme: 10

aliarior

Destek Ekibi
Destek Ekibi
12 Kas 2024
10
20
3
Türkiye
www.gundembizim.com
Selamlar;
YouTube ve web sitesine AdSense bağlama süreçleri farklıdır. Temel fark, YouTube için AdSense hesabının doğrudan YouTube Studio üzerinden oluşturulması ve yönetilmesidir. Yanlış görmüyorsam görseldeki alan bir web sitesi ekleme Adsense paneli gibi. Yakın zamanda bu şekilde bir ayrım yapıldı. Daha net anlaşılması adına aşağıda YouTube ve Web Sitesi için Adsense ekleme farkını paylaşıyorum.

ekran.png

Özetlersem Adsense'yi YouTube için kullanacaksınız bunu YouTube Studio üzerinden yapacaksınız. İyi çalışmalar.

demirs

Üye
Üye
15 Ara 2024
2
0
1
Selamlar;
YouTube ve web sitesine AdSense bağlama süreçleri farklıdır. Temel fark, YouTube için AdSense hesabının doğrudan YouTube Studio üzerinden oluşturulması ve yönetilmesidir. Yanlış görmüyorsam görseldeki alan bir web sitesi ekleme Adsense paneli gibi. Yakın zamanda bu şekilde bir ayrım yapıldı. Daha net anlaşılması adına aşağıda YouTube ve Web Sitesi için Adsense ekleme farkını paylaşıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 2681

Özetlersem Adsense'yi YouTube için kullanacaksınız bunu YouTube Studio üzerinden yapacaksınız. İyi çalışmalar.
Şuan YouTube Studio üzerinden hiçbir şey yapamıyorum, görsellerde olduğu gibi sadece AdSense'te düzelt seçeneği var ve yönlendirdiği AdSense hesabı da yine görsellerdeki gibi. Bu bağlantıyı kaldırmamım bir yolu var mı? AdSense hesabımı silersem Studio üzerinden tekrar bağlayabilir miyim?

aliarior

Destek Ekibi
Destek Ekibi
12 Kas 2024
10
20
3
Türkiye
www.gundembizim.com
Şuan YouTube Studio üzerinden hiçbir şey yapamıyorum, görsellerde olduğu gibi sadece AdSense'te düzelt seçeneği var ve yönlendirdiği AdSense hesabı da yine görsellerdeki gibi. Bu bağlantıyı kaldırmamım bir yolu var mı? AdSense hesabımı silersem Studio üzerinden tekrar bağlayabilir miyim?
Selamlar;
Görsellerde gördüğüm tahminimce YouTube Studio'da "YouTube için AdSense'i ayarlayın" adımında bir hata var ve seni AdSense hesabına yönlendiriyor. Bu durum, AdSense hesabında eksik ödeme bilgileri olduğu için kanalında para kazanma özelliğini etkinleştirememenden kaynaklanıyorda olabilir. Bağlantıyı doğrudan kaldırmanın bir yolu yok. Silme işlemi ile yeniden yapılandırma olabilir.

AdSense hesabını silmek son çare olmalı. Çünkü bu işlem, ödeme geçmişini ve diğer verilerini de siler. Ancak, başka çözüm kalmadıysa ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, bu bir seçenek olabilir.

• AdSense hesabını silmeden önce: Mevcut AdSense hesabındaki tüm bilgileri (özellikle ödeme bilgilerini) not al. Eğer daha önce kazanç elde ettiysen, ödemelerin tamamlanmasını bekle.
  • AdSense hesabını silme: AdSense hesabının ayarlarından hesabı kapatma seçeneğini bulabilirsin. Bu işlem geri alınamaz, bu yüzden dikkatli ol.
  • YouTube Studio'dan yeniden bağlama: AdSense hesabını sildikten sonra, YouTube Studio'daki "Para kazanma" bölümüne geri dön. "YouTube için AdSense'i ayarlayın" adımında, yeni bir AdSense hesabı oluşturma veya mevcut bir hesabı bağlama seçeneği sunulacaktır. Bu sefer yeni bir hesap oluşturmayı seçebilirsin.
Dilerseniz Youtube Destek Formu sayfasından da bir talep açın. Bu şekilde yapacağınız işleme aldığınız cevaba göre devam edersiniz. İyi çalışmalar.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
427
180
43
Anlatıklarınızda tam olarak bilgi vermediğinizden , bizler sizlere çok seçenekler sunarız, bundan dolayı size bazı sorular sormam gerekiyor, öncelikle kanalınız para kazanma şartlarını oluşturdumu,
*12 ayda 4 bin saat izleme ve 1000 abone
*Adsense oluşturuken gerekli şartlar vede bilgileri girdiniz mi , kimlik ve adres onayı gibi
*Youtube hesabınız bağlı olduğu google adresiniz adsense ile aynı hesapta değilse gerekli yetkili olmayablirsiniz
*Adsensenizin bulunduğu googe hesabında bulunan ödemeler ve abonelikler kısmına gire iseniz orada banka hesap nosunu bulacaksınız, Türkçe karakter kullanmadan orada isteneni girin

Son düzenleme: