Adsense hesabı onaylanamıyor

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

burakkhlc

Üye
Üye
17 Mar 2025
2
0
1
1742237917078.png Youtube shorts hesabım 3mn görüntünlenme ve 500 abone şartlarını geçtikten sonra adsense oluşturma adımları açılmıştı. Oradan adsense başvurdum ama red yiyorum ikidir. Sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim. Bi yerde aynı ip adresine bağlı başka adsense hesabı varsa red gelir diyodu. Ev arkadaşımda da youtube üzerinden adsense hesabı var. Nedeni bu olabilir mi, başka ne yaparak çözebilirim

gugilabla

Gugıl Abla
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
79
28
Ireland - Dublin
Ekli dosyayı görüntüle 2705 Youtube shorts hesabım 3mn görüntünlenme ve 500 abone şartlarını geçtikten sonra adsense oluşturma adımları açılmıştı. Oradan adsense başvurdum ama red yiyorum ikidir. Sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim. Bi yerde aynı ip adresine bağlı başka adsense hesabı varsa red gelir diyodu. Ev arkadaşımda da youtube üzerinden adsense hesabı var. Nedeni bu olabilir mi, başka ne yaparak çözebilirim
Selam,

Arkadaşınızla aynı evde farklı adsense hesabı kullanmanız oldukça normal. Anormal olması için, adsense hesap başvurunuzu yaparken, arkadaşınızın telefonu ile adsense hesap doğrulaması yapmış veya tersini yapmış olmalısınız.

Adsense politikalar ekibinin gönderdiği mesaj içeriğinde tam olarak neden programa dahil ettiklerini belirtmedikleri için bizler de bir şey söyleyemeyiz. Bir çok nedeni olabilir. Örnek bir kaç tane aklıma gelenler:

- Youtube kanalınızdaki sahiplik bilgileri reel bilgi değldir
- Kanalınızdaki videolar size ait değil veya tekrarlayan içerikli veya telif hakkıyla korunan videolarsa olabilir,
- Kanalınızın trafik durumu yapay oluşturulmuş veya abonelerin reel olduğu kanısına varılmamış olabilir,
- Daha önce bir hesap oluşturmuş ve unutmuş olabilirsiniz,

net bir şey söylenmediği için ben de net yanıt iletemiyorum. Başka uzman arkadaşlar da fikrini iletirler.

iyi günler,

burakkhlc

Üye
Üye
17 Mar 2025
2
0
1
yanıtınız için teşekkür ederim. Şuan elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. İletişime geçebileceğim bi yer de yok sanırım. Sadece tekrar tekrar başvurabiliyorum. Başka ne yapabilirim