Adsense Geçersiz Trafik Hatası (Reklam olmamasına rağmen)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

buneymis

Üye
Üye
29 Ağu 2020
2
0
1
1 Ay önce AdSense'ten 1 aylık bir engelleme almıştım. Bugün Adsense engeli kalktı. Sabahtan beri sitede reklam görünmüyor. Bunu 4-5 farklı kişiye de test ettirdim ve kimsede reklam görünmüyordu. Adsense üzerinden herhangi bir reklam geliri de olmadı.

Şimdi baktım ve aşağıda paylaştığım hatayı gördüm. Sitemde adsense engeli kalktıktan sonra herhangi bir reklam dahi gösterilmemişken nasıl oluyor da geçersiz trafik hatası alıyorum.
1111.JPG

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Adsenseden engel yemenizden sonra bile politikalara uygun davranmanız gerekiyor. 1 ay içinde geçersiz trafik algılayan botlar bu uyarıyı vermiş. Trafiğinizin düzelmesini bekleyin minimum sayıda sitenize girin trafik düzelince reklamlar aktifleşir.

Saygılarımla

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
1 Ay önce AdSense'ten 1 aylık bir engelleme almıştım. Bugün Adsense engeli kalktı. Sabahtan beri sitede reklam görünmüyor. Bunu 4-5 farklı kişiye de test ettirdim ve kimsede reklam görünmüyordu. Adsense üzerinden herhangi bir reklam geliri de olmadı.

Şimdi baktım ve aşağıda paylaştığım hatayı gördüm. Sitemde adsense engeli kalktıktan sonra herhangi bir reklam dahi gösterilmemişken nasıl oluyor da geçersiz trafik hatası alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1445
Güncel trafiğinizi paylaşabilir misiniz