Adsense Hesabı kabul etmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
Merhaba youtube ile blogsot aynı adsensede olmuyormuş ben de o yüzden diğer adsense hesabımı iptal ettim yeni açtım sonra onu sitem ile ilişkilendirmek istediğimde onay bekleniyor diyor bekliyorum aradan zaman geçince program politikalarımızı okuyunuz diyor ve eski adsense hesabınızı iptal ediniz diyor onay almam için ama oysaki iptal ettim iptal edildiğine dair mail de geldi blogger üzerinden yeni hesabımı da ilişkilendirdim hesap kimliği yeni hesap kimliği gözüküyor ona rağmen neden böyle yapıyor
Site:Scax News

Son düzenleme:

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
Merhaba youtube ile blogsot aynı adsensede olmuyormuş ben de o yüzden diğer adsense hesabımı iptal ettim yeni açtım sonra onu sitem ile ilişkilendirmek istediğimde onay bekleniyor diyor bekliyorum aradan zaman geçince program politikalarımızı okuyunuz diyor ve eski adsense hesabınızı iptal ediniz diyor onay almam için ama oysaki iptal ettim iptal edildiğine dair mail de geldi blogger üzerinden yeni hesabımı da ilişkilendirdim hesap kimliği yeni hesap kimliği gözüküyor ona rağmen neden böyle yapıyor
Site:Scax News

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Blogger için alınan Adsense hesaplarında Diğer ürünler kısmında yayın içi videolarına reklam yerleştirme imkanı sunuyor zaten incelemeniz gerekirdi Adsense hesabınızı iptal ettiğine ve edildiğine dair e-posta gelmesi gerekir bu durum biraz uzun sürebilir.

Tekrar Adsense hesabı alabilmeniz için ailenizden birinin adına almanız gerekir.
Tamamen ailenizden birinin adına olması gerektiğini unutmayın.

Bir ayrıca daha söylemek gerekirse siteniz Adsense uyum sağlamıyor temanızı ve özgün paylaşımlarınızı geliştirmeniz arttırmanız gerekir sitenizi geliştirmeden başvurmamanızı öneririm. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
Merhaba,

Blogger için alınan Adsense hesaplarında Diğer ürünler kısmında yayın içi videolarına reklam yerleştirme imkanı sunuyor zaten incelemeniz gerekirdi Adsense hesabınızı iptal ettiğine ve edildiğine dair e-posta gelmesi gerekir bu durum biraz uzun sürebilir.

Tekrar Adsense hesabı alabilmeniz için ailenizden birinin adına almanız gerekir.
Tamamen ailenizden birinin adına olması gerektiğini unutmayın.

Bir ayrıca daha söylemek gerekirse siteniz Adsense uyum sağlamıyor temanızı ve özgün paylaşımlarınızı geliştirmeniz arttırmanız gerekir sitenizi geliştirmeden başvurmamanızı öneririm. ;)

Saygılarımla,
Sezgin
Birincisi adsense iptal olduğuna dair mail geldi ikincisi diğer ürünler dediğiniz yer neresi oluyor bulamadım ve sonuncusu yeni adsense hesabımı aynı mailden kendi adıma açtım bunu ailemden birinin adına mı yapmam gerekiyor ve neden

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Bu genellikle Adsense hesapların Reklamlar kısmında bulunur Diğer ürünler diye yazar oradan sitene uygun olan varsa başvuru yapılabiliyor. Ancak sadece siteler için geçerlidir.

Diğer hesabınızı iptal ettikten sonra ve iptal edildiğine dair e-posta geldikten sonra başvuru yapılabilir sıkıntı olmaması gerekirdi.
Bir sitede bir arkadaşımız güzel paylaşım yapmış buradan ulaşabilirsiniz, bu şekilde aileniz adına alabilirsiniz.
Bunu yapmadan önce sitenizi geliştirmelisiniz yoksa farklı Politika sorunu yaşarsınız.

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
Bu genellikle Adsense hesapların Reklamlar kısmında bulunur Diğer ürünler diye yazar oradan sitene uygun olan varsa başvuru yapılabiliyor. Ancak sadece siteler için geçerlidir.

Diğer hesabınızı iptal ettikten sonra ve iptal edildiğine dair e-posta geldikten sonra başvuru yapılabilir sıkıntı olmaması gerekirdi.
Bir sitede bir arkadaşımız güzel paylaşım yapmış buradan ulaşabilirsiniz, bu şekilde aileniz adına alabilirsiniz.
Bunu yapmadan önce sitenizi geliştirmelisiniz yoksa farklı Politika sorunu yaşarsınız.
Yeni hesap açtım ama benim adımaydı yine red geldi aynı hatadan sonra hesap iptal edip yeniden açayım dedim iptal etmek için bir bölüm yok o yüzden farklı e posta açtım bloggera bağlamaya kalkınca hata veriyor bağlamıyor tahminimce farklı e postalar olduğu için peki şu anda ne yapmam lazım arafta kaldım farklı isim farklı e posta kabul etmedi aynı maildeki hesabı da iptal edemiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-28-10-39-09-530_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-28-10-39-09-530_com.android.chrome.jpg
    457 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2019-12-28-10-40-06-079_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-28-10-40-06-079_com.android.chrome.jpg
    176.6 KB · Görüntüleme: 5