Adsense Hesabım yaklaşık 3 haftadır onaylanma sürecinde

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ramazank002

Üye
Üye
14 Şub 2022
15
3
3
Merhaba 2019'dan beri bloggerdayım şu ana kadar 30 içerik paylaştım 15 binden fazla görüntülendi bir süre bırakmıştım bloggerı son 1 ay içinde tekrardan aktif olarak kullanmaya yayınlar atmaya başladım. Adsense onay sürecinin biraz uzun sürdüğünü düşünüyorum şu açıklamadan Siteniz AdSense tarafından inceleniyor. Bazı yayıncılar için etkinleştirme işlemi yalnızca bir gün sürerken bazıları için birkaç hafta sürebilir. sitemin linkini ve yayıncı kimliğini bıraksam rica etsem siz de inceleyebilir misiniz? Eksik olduğunu sanmıyorum ama buraya bırakmak istiyorum Web Panom | Güncel Teknoloji ve Bilim Haberleri Yayıncı Kimliği: pub-3359263010452966

ramazank002

Üye
Üye
14 Şub 2022
15
3
3
Adsense'den gelen cevap

Blogunuz reklam gösterilmeye hazır değil ve ilgilenilmesi gerekiyor​

AdSense'i blogunuza bağlayabilmemiz için bazı düzeltmeler yapmanız gerekiyor
Sorunu nasıl düzelteceğinizi öğrenmek için e-postanızı kontrol edin veya AdSense'e gidin neler önerirsiniz tecrübesi olan bu soruna

sondakika

Üye
Üye
Banlı Üye
Adsense'den gelen cevap

Blogunuz reklam gösterilmeye hazır değil ve ilgilenilmesi gerekiyor​

AdSense'i blogunuza bağlayabilmemiz için bazı düzeltmeler yapmanız gerekiyor
Sorunu nasıl düzelteceğinizi öğrenmek için e-postanızı kontrol edin veya AdSense'e gidin neler önerirsiniz tecrübesi olan bu soruna
işte hocam banada aynı mesaj geldi şunu demek istiyorum geri kalan ödemeler kısmındaki bakiye ödenecekmi yada size ödendimi