ADSENSE HESABIM YOUTUBE HESABIMA 2 GÜNDÜR ONAYLAMIYOR?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ebu Bekir

Üye
Üye
3 May 2020
6
1
3
Arkadaşlar merhaba ve değerli yöneticiler,
Maalesef 2 gündür bekliyorum google adsense hesabınız birkaç saat içinde bağlanır demişti fakat yaklaşık 2 gün oldu hala devam ediyor mesajı alıyorum. Herkes de yaklaşık 1-2 saat süren şey bende 2 gün sürmesi beni biraz panikletti lütfen bilgilendirirseniz mutlu olurum çok teşekkür ederim.
Saygılarımla hayırlı ramazanlar.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Hesabınız hala aktif olmadığını mı söylemek istediniz?

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Bu sorunu ne zaman yaşadınız veya başvurdunuz?
Eğer yeni ise günümüzde ki salgın nedeniyle gerekli birimler kısıtlı çalışmakta olup bazı Google ürünleri vb, hataları olabilir.
Düşünün ki şu an Google bazı yeniliklikleri ve ürünleri değişiklik yapılamamış ve ertelenmiş durumda.

YouTube konusunda net bir bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirme yapmak istemem ama diğer YouTube kullanıcıları yardımcı olabilirler ancak anladığım kadarıyla geçici bir sorun AdSense ile bağlantı kuramamış ve bu da salgın nedeniyle olmuş olabilir.

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Arkadaşlar merhaba ve değerli yöneticiler,
Maalesef 2 gündür bekliyorum google adsense hesabınız birkaç saat içinde bağlanır demişti fakat yaklaşık 2 gün oldu hala devam ediyor mesajı alıyorum. Herkes de yaklaşık 1-2 saat süren şey bende 2 gün sürmesi beni biraz panikletti lütfen bilgilendirirseniz mutlu olurum çok teşekkür ederim.
Saygılarımla hayırlı ramazanlar.
ben onaylanmak için 1 hafta bekliyorum en azından bir yanıt verseler keşke