AdSense Hesabımda Ülke Adını Yanlış girmişim ; Düzeltemiyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

tkoken68

Üye
Üye
6 Nis 2020
3
1
3
AdSense Hesabımda Adres detaylarını girerken tüm adresler telefon posta kodları doğru olmasına rağmen Ülkeyi Almanya olarak girmişim ; Adresi değiştirebilmeme rağmen Ülke ismi adı kısmı düzenlenemiyor sistem buna izin vermiyor haliyle de 20 Ocak 2020 de PIN kodu gönderildi demesi rağmen bana ulaşan bir şey yok.

Bunla ilgili çözüm sağlayabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum
Screenshot2.jpg Screenshot1.jpg

tkoken68

Üye
Üye
6 Nis 2020
3
1
3
Google sizden bilgilerinizi girerken gerçek bilgiler olması konusunda uyarır onun için ülke olarak nereye girmişseniz kod oraya gönderilecektir değiştirme imkanı yoktur.
Şöyle bir şey olabilir mi ; Ülke Almanya sabit durarak Almanyadaki akrabamın adres detaylarını girerek ayarlarını değiştirip oradan da bir banka hesabı verirsem acaba çözüme kavuşmuş olur muyum ?

Mr.Nobody

Moderatör
Moderatör
1 Eki 2019
105
45
28
www.oyundroidim.blogspot.com
Şöyle bir şey olabilir mi ; Ülke Almanya sabit durarak Almanyadaki akrabamın adres detaylarını girerek ayarlarını değiştirip oradan da bir banka hesabı verirsem acaba çözüme kavuşmuş olur muyum ?
Tabii ki olur bahsettiğiniz akrabanızın adresini girip pin onlara ulaştığında kullanabilirsiniz, ayrıca Almanyada herhangi bir bankanın ibanını girebilirsiniz ibanin sizin adiniza olmasina gerek yoktur.

• Beğen
Tepkiler: tkoken68