adsense ile başım dertte

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

webakademim

Üye
Üye
17 May 2019
10
4
3
HAYIRLI GÜNLER, Kardeşler webakademim.com sitem birkaç haftalık daha bir kaç kez başvuru yaptım red cevabı geldi sonra düzeltmeler yaptım özgün yazılar ekledim daha canlı tema ekledim ve şuan yine başvuru yapptım... demek istediğim o ki başvuru sürecinin uzun sürmesi can sıkıyor .. google gibi bir yapının böyle bir zaafı bizlerde şaşkınlık oluşturmuş durumda..

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhaba Ben Barış
Merhabalar Adsense sitenizi inceleyip sizlere Ne olarak Red Hatasi verdi ?
SAYGILARIMLA ADSENSE TURKIYE DESTEK EKIBI

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
HAYIRLI GÜNLER, Kardeşler webakademim.com sitem birkaç haftalık daha bir kaç kez başvuru yaptım red cevabı geldi sonra düzeltmeler yaptım özgün yazılar ekledim daha canlı tema ekledim ve şuan yine başvuru yapptım... demek istediğim o ki başvuru sürecinin uzun sürmesi can sıkıyor .. google gibi bir yapının böyle bir zaafı bizlerde şaşkınlık oluşturmuş durumda..

Merhaba.

Bence siz temayı biraz daha düzenleyin. düzenledikten sonra normal bir ziyaretçi gibi sitenize bakın. normal kulanıcıymış gibi yaptığınız düzenleme kafanıza yatarsa tamam işte budur tema derseniz. tekrardan gelip aynı konu başlığı altına yazın.

kontrol edip diğer eksiklerinizide söyleyecem size

webakademim

Üye
Üye
17 May 2019
10
4
3
hocam bence şimdiki tema eskisinden iyi şuan hala siteniz hazır hale getiriliyor diyor... Önceki red sebebi yetersiz envater olmuştu...

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
hocam bence şimdiki tema eskisinden iyi şuan hala siteniz hazır hale getiriliyor diyor... Önceki red sebebi yetersiz envater olmuştu...
Merhaba,

Kaç adet özgün içerik vardı sitenizde?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

webakademim

Üye
Üye
17 May 2019
10
4
3
bugün adsenseden mesaj geldi... sağolsunlar yine red cevabı verdiler.... DEĞERLİ ENVATER : YAPIM AŞAMASINDA hatası sebebiyle..... Kardeşler sizden ricam bir kontrol etseniz sebep ne olabilir diye ...

webakademim.com

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

URL yaşınız kaç?

Ek olarak reddedilmenizin nedenleri:

Değerli Envanter Nedir?
Sayfalarınıza eklediğiniz reklamlar ve ücretli tanıtım materyalinin içerikten fazla olmaması gerekir. Ayrıca sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.
Kabul edilemez sayfalara ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Başka kaynaklardaki içeriği bir değer katmadan kopyalama, derleme, toplama veya yeniden yazma;
Yayıncı tarafından sağlanmış içerikten çok reklamlara yer veren sayfalar;
Manuel inceleme veya seçimden geçmeden otomatik olarak oluşturulan içerik;
İçerik bulunmayan reklam sayfaları veya sayfalar;
Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'ne uymayan sayfalar.
Ayrıca siteniz AdSense Tarayıcı (Google Bot) tarafından 'Gerçeğe aykırı' diye tabir edilen ve aşağıda açıkladığım ihlale de maruz kalıyor olabilir.
Kullanıcılar, internet ortamında etkileşime girdikleri içeriğin onları yanlış yönlendirmesini istemez. Bu nedenle Google reklamları siz, içerikleriniz veya web mülkünüzün birincil amacıyla ilgili bilgileri yanlış yansıtan, yanlış beyan eden veya gizleyen sayfalarda yayınlanamaz.

Değerli Envanter: Yapım Aşamasında Nedir?
Web sitenizi yeni açma ihtimali yüksek, yeni açmamış olsanız dahi böyle bir hatayı alabilirsiniz. Bu hatayı alma sebebiniz site de boş ve gereksiz sayfalar bulunuyor demektir. Siteniz de çalışmayan , hata mesajları olan web sayfalarını düzeltin URL yaşınız 2 ay olunca AdSense başvurunuzu yeniden gönderiniz.

Tüm Yazıyı okuyun: Değerli Envanter Nedir?

Saygılarımla,
Doğukan

webakademim

Üye
Üye
17 May 2019
10
4
3
Merhaba,

URL yaşınız kaç?

Ek olarak reddedilmenizin nedenleri:

Değerli Envanter Nedir?
Sayfalarınıza eklediğiniz reklamlar ve ücretli tanıtım materyalinin içerikten fazla olmaması gerekir. Ayrıca sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.
Kabul edilemez sayfalara ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Başka kaynaklardaki içeriği bir değer katmadan kopyalama, derleme, toplama veya yeniden yazma;
Yayıncı tarafından sağlanmış içerikten çok reklamlara yer veren sayfalar;
Manuel inceleme veya seçimden geçmeden otomatik olarak oluşturulan içerik;
İçerik bulunmayan reklam sayfaları veya sayfalar;
Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'ne uymayan sayfalar.
Ayrıca siteniz AdSense Tarayıcı (Google Bot) tarafından 'Gerçeğe aykırı' diye tabir edilen ve aşağıda açıkladığım ihlale de maruz kalıyor olabilir.
Kullanıcılar, internet ortamında etkileşime girdikleri içeriğin onları yanlış yönlendirmesini istemez. Bu nedenle Google reklamları siz, içerikleriniz veya web mülkünüzün birincil amacıyla ilgili bilgileri yanlış yansıtan, yanlış beyan eden veya gizleyen sayfalarda yayınlanamaz.

Değerli Envanter: Yapım Aşamasında Nedir?
Web sitenizi yeni açma ihtimali yüksek, yeni açmamış olsanız dahi böyle bir hatayı alabilirsiniz. Bu hatayı alma sebebiniz site de boş ve gereksiz sayfalar bulunuyor demektir. Siteniz de çalışmayan , hata mesajları olan web sayfalarını düzeltin URL yaşınız 2 ay olunca AdSense başvurunuzu yeniden gönderiniz.

Tüm Yazıyı okuyun: Değerli Envanter Nedir?

Saygılarımla,
Doğukan

daha bir ay olmadı domain

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

Domain yaşınız 2 ay olduktan sonra AdSense başvurusu yapınız.

Saygılarımla,
Doğukan