Adsense ile ilgili hata

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Merhaba,

Politika ihlallerimiz güncellenmiş olup aşağıdaki adresten bilgi edinebilirsiniz.
Hesabın geçersiz trafik veya politikayla ilgili nedenlerden askıya alınması
AdSense hesabının geçersiz trafik nedeniyle devre dışı bırakılması

Ayrıca;
Geçersiz Etkinlik İtirazı

İsterseniz ürün uzmanı ebimiz ile iletişim kurun daha farklı seçenekler sunabilir. @DoğukanDemir

Saygılarımla,
Sezgin
Merhaba, linkini bıraktığınız tüm sayfaları defalarca inceledim ve sorunuma cevap bulamadım malesef. Lütfen uzmanlarla nasıl iletişim kurabileceğimide söylermisiniz?

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
Merhaba, linkini bıraktığınız tüm sayfaları defalarca inceledim ve sorunuma cevap bulamadım malesef. Lütfen uzmanlarla nasıl iletişim kurabileceğimide söylermisiniz?
Şimdi şahsi fikrimi söylemek gerekirse Politika İhlali edilmiş veya Geçersiz Trafik nedeniyle kapatılan hesaplar maalesef itiraz edilse bile kabul edilmemektedir. Fazla üstünde durmamanı öneririm çünkü geri alman imkansız, ancak tamamen ailenizden birinin adına tekrar Adsense hesabı alabilirsiniz. ;)

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Şimdi şahsi fikrimi söylemek gerekirse Politika İhlali edilmiş veya Geçersiz Trafik nedeniyle kapatılan hesaplar maalesef itiraz edilse bile kabul edilmemektedir. Fazla üstünde durmamanı öneririm çünkü geri alman imkansız, ancak tamamen ailenizden birinin adına tekrar Adsense hesabı alabilirsiniz. ;)
Tamamen ailemden olursa sorun yaratir bence. Cunku hesap acamiyorum. Baska bir yakinim adindan devam edebilirmiyim? Play storedeki uygulamami kaldirmam gerekirmi?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sezgin GÜLER

Destek Ekibi
Adsense hesabına girilen tüm bilgilerin tamamı ailenizin veya yakının adına alırsanız sorun olmaz.
Kısa ve öz söylemek gerekirse, sana ait bilgiler olmaması gerekir.

Başvuru yapmadan önce sorunsuz için önerdiğim seçenekler;
Modemi sıfırlayın veya bilgisayar üzerinden ip adresinizi değiştirin, formatta atabilirsiniz.
Google Chrome tarayıcı çerezlerini sildikten sonra ve yeni açılan gmail hesap üzerinden gerçekleştirin.

Kısa süre içinde size olumlu veya olumsuz e-posta gelecektir. ;)

Amaç gelir elde etmek ise sana Blogger öneririm Adsense entegre edilmiş ve onay alma süresi bir haftadan daha az Google'a ait olduğundan politika şüphesi duymadan onaylıyor ve ayrıca banlanma gibi söz konusu olmuyor.

Hem daha önce onay almış olduğun siteyi de tekrar onaylayamayabilir o da bir sorun yaratabilir. ;)

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Okuduğum kadarıyla karara itiraz etmişsiniz fakat reddedilmiş. Yapacak bir şeyiniz yok maalesef. Aile üyelerinizden birinin adına hesap açıp kullanabilirsiniz. Ama tüm sorumluluk hesap sahibinin olur.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Merhaba,

Okuduğum kadarıyla karara itiraz etmişsiniz fakat reddedilmiş. Yapacak bir şeyiniz yok maalesef. Aile üyelerinizden birinin adına hesap açıp kullanabilirsiniz. Ama tüm sorumluluk hesap sahibinin olur.

Saygılarımla,
Doğukan
Merhaba, yeni bir hesap actim yeni bir wifide yeni bir adreste ve yakinimin adina actim hesabi. tehlike olmasin diye yeni bir google play yayinci hesabi actim hatta. ilk admob actigimda sorun olmadi reklam birimlerini yaptim ve ugulamaya yerlestirdim. ancak ertesi gun bu admob hesabini kullanamazsiniz uyarisi aldim. eski hesapta hesabiniz feshedilmisdi yaziyordu. bunda ancak kullanamazsiniz yaziyor. bunun eski hesapla baglantisi varmi sizce. Bu arada mail falan gelmedi

@DoğukanDemir @Sezgin Güler

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba, yeni bir hesap actim yeni bir wifide yeni bir adreste ve yakinimin adina actim hesabi. tehlike olmasin diye yeni bir google play yayinci hesabi actim hatta. ilk admob actigimda sorun olmadi reklam birimlerini yaptim ve ugulamaya yerlestirdim. ancak ertesi gun bu admob hesabini kullanamazsiniz uyarisi aldim. eski hesapta hesabiniz feshedilmisdi yaziyordu. bunda ancak kullanamazsiniz yaziyor. bunun eski hesapla baglantisi varmi sizce. Bu arada mail falan gelmedi

@DoğukanDemir @Sezgin Güler

@Ferit merhaba,

Google Play, AdMob tarafında algoritma tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, tek bildiğim düşünen akıllı yazılım ve makinelerin devrede olduğudur. Bu makaleyi dikkatlice incelemenizi öneriyorum.

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
@Ferit merhaba,

Google Play, AdMob tarafında algoritma tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, tek bildiğim düşünen akıllı yazılım ve makinelerin devrede olduğudur. Bu makaleyi dikkatlice incelemenizi öneriyorum.
Tekrardan merhabalar. makaleyi inceledim. Ben sadece admoba kayit oldum ve hicbir telefon dogrulama islemi ile karsilasmadim. Sorunlardan biri bu olabilirmi? @Yusuf ERGİŞİ

Son düzenleme:
  • Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrardan merhabalar. makaleyi inceledim. Ben sadece admoba kayit oldum ve hicbir telefon dogrulama islemi ile karsilasmadim. Sorunlardan biri bu olabilirmi? @Yusuf ERGİŞİ

Tekrer merhaba @Ferit

AdMob a hangi hesabınızla (gmail) kaydoldunuz. Kaydolduğunuz hesabınıza ait bilgileri tam ve eksiksiz doldurdunuz mu? Mesela doğum tarihinizden tutun, gerçek bilgilerle adınız soyadınıza kadar kontrol etmenizi öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER