Adsense kazanç miktarı hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Kardelenn

Üye
Üye
20 Haz 2019
16
6
3
Merhaba, Sn, İlgili, benim sorumun şuki kullanarak yardımcı olursanız çok sevinirim, Veya nereyle iletişime geçeceğim hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim.
Ben Youtube ağırlıklı olmak üzere hem web sitelerimden hemde youtupdan kazanç şağlıyorum (çok şükür) ama 2 aydır şunu fark ettim adsense kesinleşmiş kazanç panelinde çok ama çok kesinti yapıyor, ÖRNEK Yani diyelimki, 3000 tl kazanıyorsam bunun yaklaşık 1000 tl. kadarını kesiyor bu neden oluyor olabilir? Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba, Sn, İlgili, benim sorumun şuki kullanarak yardımcı olursanız çok sevinirim, Veya nereyle iletişime geçeceğim hakkında bilgide verirseniz çok sevinirim.
Ben Youtube ağırlıklı olmak üzere hem web sitelerimden hemde youtupdan kazanç şağlıyorum (çok şükür) ama 2 aydır şunu fark ettim adsense kesinleşmiş kazanç panelinde çok ama çok kesinti yapıyor, ÖRNEK Yani diyelimki, 3000 tl kazanıyorsam bunun yaklaşık 1000 tl. kadarını kesiyor bu neden oluyor olabilir? Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim.
Selam yaşadığınız ciddi bir problem,bu durum geçersiz tiklamalardan,gecersiz trafikten kaynaklaniyor,verdiginiz ornek boyutunda bir düşüş varsa hesabiniz tehlike altinda bu durum adsens hesabjnizin banlanmasiyla sonuclanmasi olasi bir durum

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Genelde kanallarin-web sitelerin bir tiklama ortalaması vardır,benim hesaplarimda %5 mesela bu durumu astiginda t.o ortalamasi Bu formu yolluyorum,benim sorumlulugumdan çıkıyor,web sitelerinde gecersiz tiklama yapilan ip engellenebiliyor diye biliyorum, ama o ip leri bulmak biraz yorucu olabilir.

Kardelenn

Üye
Üye
20 Haz 2019
16
6
3
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, Peki son soru bu geçersiz tıklamaları nasıl bulabilirim.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
451
189
43
Youtubede bulmanız çok zor ,analiz kısmında trafiklerde hangi yerden izlendiğinizi görebiliyorsunuz bunun dışında hiç birşey yapılamıyor, sitelerde belirli önlemler alınıyor