Merhaba,
Ben siteme haftalardır onay almak için çabalıyorum ama bir türlü onayı alamıyorum aklıma gelen her yolu denedim, birde buraya sormak istedim belki yardımcı olabilicek biri çıkar diye.
her seferinde bu yazı geliyor.
Siteme daha önce onay aldım lakin onay aldıkdan 1 gün sonra geçersiz trafik yüzünden uyarısız ban yedim. itiraz ettim kabul edilmedi. Boşu boşuna ban yedim bende alan adı değişip tekrar başvurdum ve o günden beri sürekli red yiyorum. Bana yardımcı olabilicek biri var mı
site: mangapluton.fun
Ben siteme haftalardır onay almak için çabalıyorum ama bir türlü onayı alamıyorum aklıma gelen her yolu denedim, birde buraya sormak istedim belki yardımcı olabilicek biri çıkar diye.
her seferinde bu yazı geliyor.
AdSense program politikalarının şartlarını karşılayın
AdSense ile kazanç elde etmek için AdSense Program Politikaları'nın şartlarını karşılamanız gerekir.Siteme daha önce onay aldım lakin onay aldıkdan 1 gün sonra geçersiz trafik yüzünden uyarısız ban yedim. itiraz ettim kabul edilmedi. Boşu boşuna ban yedim bende alan adı değişip tekrar başvurdum ve o günden beri sürekli red yiyorum. Bana yardımcı olabilicek biri var mı
site: mangapluton.fun