AdSense Onay alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Tommy Shelby

Üye
Üye
24 Ocak 2023
2
0
1
Merhaba,
Ben siteme haftalardır onay almak için çabalıyorum ama bir türlü onayı alamıyorum aklıma gelen her yolu denedim, birde buraya sormak istedim belki yardımcı olabilicek biri çıkar diye.
her seferinde bu yazı geliyor.

AdSense program politikalarının şartlarını karşılayın​

AdSense ile kazanç elde etmek için AdSense Program Politikaları'nın şartlarını karşılamanız gerekir.

Siteme daha önce onay aldım lakin onay aldıkdan 1 gün sonra geçersiz trafik yüzünden uyarısız ban yedim. itiraz ettim kabul edilmedi. Boşu boşuna ban yedim bende alan adı değişip tekrar başvurdum ve o günden beri sürekli red yiyorum. Bana yardımcı olabilicek biri var mı

site: mangapluton.fun

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Alan adı değiştirdiğinizde süreç sıfırlanmaktadır, itiraz kabul edilmediğine göre mutlaka ters giden bir şeyler vardır ve usulsüzlük olmuştur. Alan adını değiştirdiğinizde süreç uzuyor, süreç uzaması dışında o alan adının google tescili, seo, teknik yapılandırmalar, index değeri vs... gibi birçok detayı yeniden düzenlemek zorunda kalıyorsunuz. Size önerim com veya net dışında alan adlarını tercih etmemeniz. Politika ihlali ise güvenlikten dolayıdır; üye girişi ve kaydını kaldırmanızı öneririm çünkü bu botlar giriş ve çıkışları güvensiz görebilir.

Tommy Shelby

Üye
Üye
24 Ocak 2023
2
0
1
Alan adı değiştirdiğinizde süreç sıfırlanmaktadır, itiraz kabul edilmediğine göre mutlaka ters giden bir şeyler vardır ve usulsüzlük olmuştur. Alan adını değiştirdiğinizde süreç uzuyor, süreç uzaması dışında o alan adının google tescili, seo, teknik yapılandırmalar, index değeri vs... gibi birçok detayı yeniden düzenlemek zorunda kalıyorsunuz. Size önerim com veya net dışında alan adlarını tercih etmemeniz. Politika ihlali ise güvenlikten dolayıdır; üye girişi ve kaydını kaldırmanızı öneririm çünkü bu botlar giriş ve çıkışları güvensiz görebilir.

benden sonra bu tarz site açan bir arkadaşım 10 günde onay aldı ve onda da üye giriş kısmı vardı. acaba başka şüphelendiğiniz bir şey var mı?