Adsense onay sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Oyunapp

Üye
Üye
10 Mar 2022
1
0
1
selamınaleyküm adsense 2 - 3 başvurdum ama hep hata veriyorlar bu konuda yardımlarınız için rica ederim
hangi icerik acaba kaldırabilirim onuda bulamıyorum
site adı : oyun.app şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.

1646898715072.png

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
selamınaleyküm adsense 2 - 3 başvurdum ama hep hata veriyorlar bu konuda yardımlarınız için rica ederim
hangi icerik acaba kaldırabilirim onuda bulamıyorum
site adı : oyun.app şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 2319
Selam,

Henüz sitenizin URL yaşı 2 ayını doldurmadığı için başvuru yapmak için çok çok erken olmakla beraber, sitenizde yayınladığınız (indirme işlemine tabi olan olmayan) içerikler telif hakkıyla korunan yazılım, içerik, görseller ise, onay almanız zaten imkansızdır. Birde sitenizde 'hile' kelimesi gördüm. Hile, crack vb gibi içerik yada yazılımlara da müsaade edilmemektedir. Tüm yazılımların, içeriklerin, görsellerin size ait olması (özgünlük) yada izin aldığınızı kanıtlayan bilgi belge vb gibi durumları paylaşmanız gerekiyor. Site menünüzdeki telif hakkı bildirisi istenilen bir çözüm metodu değildir. Hak sahibi ne zaman bildirimde bulunacak ve konu ne zaman çözümlenecek gibi durumlara google aracılık etmez yada böyle durumlara düşmez. Kaldırılan içerikler indexlendiği için sitenizde halen varmış gibi görüneceğinden, reklam sunumu yapılan sayfaların boş açılma olasılığı olacak ve bu durum hem reklamveren, hem adsense tarafı için doğru olmayacaktır. Farklı bir proje ile devam etmeniz daha doğru olacaktır.

Şu durumda onay almanız olanaksızdır.

İyi günler,